Nnywellness.com

Cam aksel verktøy


Cam aksel verktøy

Kamakselen er en stål eller jern aksling som engasjerer med veivakselen via en timing kjede å drive ventilene som sitter over hvert stempel i sekvens med stempelet bevegelse. Denne akselen går langs sylinder banken med egg-formet lobes, hvert sett i forskjellen vinkler. Innsug og eksos ventiler åpne og lukke som kamakselen svinger og lobes engasjere støtstenger, som kobles til ventiler. Kamaksel gir for justering av kamakselen blant annet.

OTC Ford Cam verktøysett

Denne pakken er for både Ford biler og lastebiler og er kompatibel med motorer med både åtte og 10 sylindere. Dette verktøyet gir nøyaktige tidspunktet for kamakselen. Hvis kamakselen er tidsbestemt riktig, din motor kan fortsatt kjøre, men den vil forårsake din motor control modul å overcompensate for feilen. Dette fører til bilens gass kjørelengde og generelle ytelsen og det kan føre til lyset på. Settet inneholder fire verktøy for annen modell biler.

Universell kamaksel kulelager verktøyet

Universal kamaksel bærer verktøyet er et sett med verktøy som lar deg fjerne lagrene på din kamaksel. Dette verktøyet angi fungerer med alle typer kjøretøy, inkludert biler og tunge lastebiler. Det fungerer også på kulelager fra 1.125-tommer til 2,69 inches og den kommer med gummi ermer for bruk når du kjører vegg kulelager. Disse ermer fungerer sammen med expander. Brun ermene er for tynn vegg lager og svart ermene for tykk vegg kulelager. Settet inneholder fem delt kjøring plugger, en drivende aksel, kjøring aksel forlengelsen, to kjøring krage, expander enhet, bæreveske og sentrering kjegle.

Kamaksel låsing verktøyet

Verktøyet kamaksel låsing passer mellom kamaksel tannhjul og holder dem på plass mens du arbeider på andre systemer. Dette er spesielt nødvendig når du endrer timing belte eller kjede. Dette hindrer at kamakselen flytte ut av stilling. Dette er spesielt viktig å sikre motoren fungerer knirkefritt på gjenoppbygging.