Nnywellness.com

Cordura materiale vs Mesh motorsykkel jakker


En jakke er en viktig artikkel av klær når en motorsykkel. Mens grunnleggende solid skinnjakke har lenge vært en stift på motorsykkel ryttere, er flere alternativer nå tilgjengelig. Blant de moderne ryttere valgene er mesh og Cordura stoff.

Vilkår

Cordura er et varemerkebeskyttet merkenavn for slitesterke stoffer. Selskapet som gjør Cordura stoffer er Invista. Cordura omtales ofte som ballistiske stoff og brukes for forskjellige programmer. En mesh jakke kan være laget av syntetiske materialer eller skinn. Snarere enn å være en type materiale, refererer mesh til hullene i materialet.

Bruker

En solid Cordura jakke er vind - og vanntett. Termisk fôr kan øke varmen av jakken. Noen stiler har innvendige lommer for kroppen rustning, som gir beskyttelse. Mesh jakker er vanligvis slitt når været å gi beskyttelse, men øke luftstrømmen å kjøle rytteren. De kommer nesten alltid med kroppen rustning, fordi de ikke har så mye beskyttelse som en solid Cordura eller skinnjakke. Mesh stiler kommer med termisk og regn-resistente liners å utvide bruken av jakken.

Beskyttelse

Mesh jakker uten liner tillate flere elementer å komme gjennom, men en 2-i-1 eller en 3-i-1 kan gi mye beskyttelse mot regn og kulde som solid Cordura jakke. Beskyttelse fra asfalt ved utslipp kommer an på noen faktorer. Cordura materialet i seg selv er veldig sterk så hvis jakken er gjort godt, det skal tåle friksjon; ekstra rustning vil gi enda mer beskyttelse. En mesh jakke med rustning gir også god beskyttelse, men en solid Cordura jakke er sannsynlig å billettpris bedre mot veien utslett.

Arbeide sammen

Cordura og mesh er ikke gjensidig utelukkende i en jakke. En stil kan bruke både Cordura og mesh. Jakker er bygget med solid Cordura på kritiske områder som skuldre og albuer, og har mesh sydd i underarmer og sider av torso for luftstrøm.

Stil

Kryssere, tourer-biler og sport syklister har alternativer både mesh jakker og Cordura stoff jakker. Fordi sport sykkel ryttere tendens til å lene seg fremover mens riding, jakke ryggen tendens til å utvide videre og gir vanligvis glidelås for å knytte ridning bukser. Tourer-biler sitte mer oppreist og ofte ha tilbake hviler på sine motorsykler for komfort på lange ritt, glidelås bak en sport jakke kan være ubehagelig. Det er viktig å kjøpe en jakke som er laget for typen ridning du skal gjøre.

Kostnader

Cordura og mesh jakker kommer i en rekke priser. Harley-Davidson gjør noen stiler av lærjakker med paneler som zip av for å avsløre en mesh jakke. Disse jakker kan kjøre så høyt som $500. På den lave enden, kan mesh jakker med begrensede funksjoner bli funnet for mindre enn $100. Det samme gjelder for jakker laget med Cordura. Søke på Internett etter vurderinger og priser på Cordura og mesh jakker; noen nettsteder er oppført i ressurser.