Nnywellness.com

Bruke en håndholdt GPS med tavle-PCen


Bruke en håndholdt GPS med tavle-PCen

Crisp, store viser av moderne tavle-PCer og sine hurtigtilgang til Wi-Fi eller mobildatanettverk tilkoblinger gjør lesing kart en bris. Men mangler mange rimelig tabletter nødvendig antenner for å motta GPS satellitt reparasjoner. Løsningen er å koble håndholdte GPS-enheten med den tablet overlegen kartvisning evne til å bringe navigering plotting til et høyere nivå av presisjon. Blander de to enhetene får frem best av hver mens de eliminerer verst av begge.

Instruksjoner

• Bruk dedikert håndholdte GPS­enhet utelukkende til å beregne nøyaktige koordinater, og koble dem til den tablet kartprogramvare. Dette er ideelt for mange billig tabletter som leveres uten en dedikert GPS-radio, men selv om tavle-PCen har en, GPS-enheter ofte få mer presis plassering reparasjoner eller klinke til svakere signaler enn GPS radioene inkludert i mange smartphones og tabletter. Fordi GPS fungerer bare for navigasjon, mens telefoner og tabletter balanse strømforbruk mot mange ulike funksjoner, håndholdte GPS vanligvis holder og sporer satellittsignaler sterkere enn ikke-dedikert enheter.

• Bruke GPS-enheten til å spore flere rutepunkter, som du kan rekonstruere på kart med tavle-PCen til å gjenskape ruter eller geotag fotoer. Selv om GPS-klar tavle kartlegging applikasjoner effektivisere point-to-point navigasjon, er ikke de optimalisert for komplisert ruting. Hvis du trenger å tegne en komplisert rute eller gjenopprette en rute du har allerede reist - for eksempel på en fjelltur, lar funksjonen veipunkt på håndholdte GPS­enhet ta opp flere stillinger, deretter transkribere dem i kart programvaren til stede rike og nøyaktige reiseruter for reiser. I tillegg gjenkjenner Foto programmer stadig geotagging - så hvis du tok noen flotte bilder i en ekstern wilderness eller på en båt tur, post øyeblikkelig med GPS og legge koordinatene til bilder senere bruke tavle-basert bilderedigering du velger.

• Øke GPS enheten begrenset utfoldelse med rikere kart mens på veien. Selv om bærbare GPS-enheter trenger strøm og utsikt satellitt stjernebildet, tegne alle unntatt de dyreste enhetene vanligvis bare svært enkel, lav kart. Hvis du trenger mer kontekst - inkludert sanntidstrafikk overvåking eller data om lokale destinasjoner som restauranter og bensinstasjoner - kan tavle-PCen levere den manglende informasjonen under gjengivelse enklere å lese, større visuelle presentasjoner av flere ulike lag.

• Bruk GPS for å fikse steder hvor GPS-enheten selv mangler solid kartlegging evne. I en marine, for eksempel en håndholdt GPS kan gi en løsning over vannet, men enhetens kart vil ikke fortelle deg når du er til å kjøre båten grunn. I stedet installere diagram-plotting programvare på tavle-PCen som er kompatibel med National Marine Electronics Association standarder, og la din håndholdte beregne din posisjon mens tavle-PCen serverer gjeldende sjøkart. For eksempel iNavX iPad og iPhone støtter frakoblet kart, og synkroniseres med en GPS-enhet som kan koble til via NMEA-protokoller.

Tips og advarsler

  • De fleste tablettene hente dynamisk kartdata mens koblet til et Wi-Fi eller 3G / 4G. Nytten, derfor kan være sterkt begrenset mens i avsidesliggende områder med mindre du laste ned kart på forhånd eller bruke en dedikert kartlegging app som frakoblet. For eksempel lagre data i den gratis CoPilot GPS-app for iOS og Android og BackCountry Navigator for Android og Windows Mobile på enheten slik at kartene fungerer selv uten en datatilkobling.