Nnywellness.com

Hvordan å reparere en ABS Sensor på en Chevy lastebil


Hvordan å reparere en ABS Sensor på en Chevy lastebil

Hvis du tilfeldigvis være å kjøre off-road i Chevy lastebil og varsellys anti-Lock bremser plutselig kommer, er sjanser fint at ledningene på ett av hjulene ble snagged og revet. Når dette skjer, hjulet hastighet signalet som sendes til den Chevy datamaskinen ble avbrutt og advarsel lyset var slått. Reparere ledningen hvis det ikke er for dårlig skadet eller Erstatt sensoren, og lyset går.

Instruksjoner

• Jekke opp bilen og stedet jack står under rammen. Undersøke hver av hjulene og se etter ledningsnett som ruter fra lastebil kroppen til hver av hjulene. Ledningsnett anti-Lock bremser er innkapslet i en svart, vevd mesh å beskytte ledningene inne. Finn den ødelagte ledninger.

• Kuttet delen revet ut av selen. Fjerne en 1/4 tommers isolasjon av hver ende av segmentert ledningen, benytter en wire-stripping verktøyet. Klipp 1 tommers forseglende rør og gled det over ledningen. Vri to kabelendene sammen bruk en loddebolt for å varme dem, og legge en liten mengde loddetinn å holde dem sammen. Skyv forseglende slangen på plass og bruke en propan fakkel til å krympe slangen å gripe tett reparerte ledningene.

• Trekk vevd mesh sammen for å dekke den reparerte inndelingen. Bruk liten svart zip-bånd for å cinch mesh på plass. Klipp av overflødig slipset. Dette vil holde mesh på plass og en svart farge skal blandes i.

Tips og advarsler

  • Dette er et vanlig problem med brems sensorer, spesielt for off-road gården lastebiler. Denne reparasjonen er også mulig hvis ledningen har trukket ut veldig nær sensoren; men må sensoren fjernes for å gjøre loddetinn tilkoblinger. Hvis det har trukket ut av sensoren kroppen, erstatte sensoren.