Nnywellness.com

Hvordan å reparere JBL høyttalere


Hvordan å reparere JBL høyttalere

JBL høyttalere er blant de beste som er blitt gjort, spesielt de av 35 år gamle. Høyttalere som 4412 var dyre sammenlignet med mange høyttalere i dag, men ble brukt i platestudio for å blande fører opptak. Reparere en JBL høyttaler er ikke bare ganske enkelt, men anbefalt, de fleste reparasjoner kan koste mindre enn $20, og holde en veldig fin høyttaler arbeider som ny. De vanligste reparasjonene til en eksisterende høyttaler er wooferen.

.

Instruksjoner

• Fjern høyttalerdeksel. Grillen holdes av plast pins knyttet til grillen selv. Enkelt grillen av gradvis fra begge sider og å forhindre brudd på plastpinnene.

• Undersøke høyttalerne i kabinettet. Woofer problemer er hørbar som en tydelig mangel på bass, og synlig som tørket ut skum eller steiler i membran. Diskanthøyttaler problemer gjør lydbildet veldig dempet.

• Fjerne skadede høyttaler elementet fra regjeringen. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne alle skruene. Hvis mulig, erstatte et element som ikke fungerer med en fungerende versjon, for å sikre at ledningene er ikke problemet.

• Ren gamle skum surround woofer membran og høyttaler kurven. Handlekurven kan rengjøres med spissen av en flat skrutrekker, men membran har håndtert delikat for å forhindre rive eller punktering det.

• Lim nye omgir først membran og kurven. Limet er vanligvis en del av skum erstatning kits, som vår. Skum erstatning kits kan kjøpes for 20 til 25 dollar

• Erstatte død eller blåst mid-range eller diskanthøyttalere ved å fjerne dem fra regjeringen og sjekke delenummeret på baksiden av magneten. Reservedeler svært dyre komponenter kan ofte bli funnet på eBay.