Nnywellness.com

Desert Fox leketøy opphaler 28K spesifikasjoner


Northwood er en produsent av bobiler, femte hjul, trailere og dumpere. Dens ørkenen FoxToy opphaler serien gir bærbar hjem for alle typer reisende. Desert Fox 28K er navneopphavet Desert Fox line og har en rekke nyttige funksjoner.

Kapasitet

Desert Fox 28K opphaler har en svart vann kapasitet på 50 gallon og vann kapasitet 47 gallons, og det holder opptil 96 gallons av ferskvann. Bilen inneholder opptil 14 gallon av flytende propangass. Denne modellen har en 30 millioner BTU, auto-tenning ovn og har mulighet til å installere en 13.500 BTU eller 15.000 BTU klimaanlegg. Varmtvannsberederen er en seks-gallon gass eller elektrisk, direkte-gnisten tenning enhet.

Vekt og bygging

Desert Fox 28K leketøy dumpere har en brutto kjøretøy vekt rating på 12.000 pounds. Brutto vekt for denne modellen er 8,180 pounds og netto bæreevne er 3,820 pounds dette kjøretøyet har en tørr aksel vekt 6800 pounds og tørr knirkefritt veier 1,380 pounds. Kabinettet i 28 k har en dobbelt aksel suspensjon, en støtdemper for hvert hjul og en trippel trinn oppføring. Denne opphaler har en hardwall-filon konstruksjon.

Funksjoner

Badet av Desert Fox 28K har porselen toalett, et bad takvindu, badekar og dusj. Interiøret inkluderer solid tre skuffefronter og skapdører, en karbonmonoksid-detektor og natt nyanser. Interiøret har også fire overhead skap, en folding dinette og folding sofa. Kjøkkenet har et kjøleskap, en rekke cover, et takvindu med skygge og en pullout sprøyta. Det elektriske systemet har en 12 V strøm jack og satellitt klar. Denne modellen innkvarterer Onan flytende propan eller gass generatorer.

Dimensjoner

Desert Fox 28K leketøy opphaler har en utvendig dvs 8 fot, 6 inches bred; 32 fot i lengde. og 11 fot, 7 inches i høyden. Kjøretøyet har en sammenleggbare lastegulvet måler 90 kvadrat inches. Soverommet har en dobbeltseng som er 58 tommer bred og 80 inches lang. Denne modellen har også en plass måler 54 av 90 tommer for en valgfri enkle eller doble køyeseng.