Nnywellness.com

Hvordan koble en mobiltelefonnummeret til en Person


Noen ganger alt du trenger er en mobiltelefon med ingen anelse om hvem det er. Kanskje det viste på din telefon ringer, ble oppført i mobiltelefon setningen som et tall kalt deg eller var noterte ned på et stykke papir. Det kan virke vanskelig å finne navnet forbundet med det nummeret, men faktisk er det ikke. Ved å merke nummeret i enkelte databaser og søkemotorer og gjennomføre litt undersøkende arbeid, er det mulig å koble det cellen telefonnummeret til en person.

Instruksjoner

• Ring til mobiltelefonnummeret. Personens navn kan være på talemeldingen, eller en levende person kan svare telefonen. I sistnevnte tilfelle, introdusere deg selv, forklare hvordan du kom av hvor mobiltelefon og be personens navn. Hvis du får en automatisk melding som har ingen navn på det og du er komfortabel forlater en melding, kort forklare hvordan du fikk antallet, som du ønsker å vite navnet på personen og la din tilbake for en tilbakeringing.

• Kjør en reverse telefonnummer søk i Google. Mest omfattende, gratis offentlig søkemotor tilgjengelig er Google. Hvis du vil kjøre en omvendt søk, angir du nummeret i Google browser (i formatet "555-666-7777" uten anførselstegn), trykk Enter og vise resultatene. Mobiltelefonnummeret kan vises i slike steder som blogger, online gjenopptar, websites, sosiale nettverk og mer. Kontroller alle navn forbundet med tallet i oppføringene.

• Kontrollere revers telefon antall i Pipl (se "Pipl telefonoppslag" i referanser nedenfor). Pipl er en dyp søkemotor (betyr søkefunksjonene finne innhold savnet av tradisjonelle søkemotorer). Angi telefonnummeret, trykk Søk-knappen og vise resultatene. Se etter en persons navn knyttet til nummeret.

• Leie en privat etterforsker. Dette alternativet koster penger, men en privat etterforsker som spesialiserer seg på hoppe sporing (finne folk) har den erfaring og ressurser for å finne navnet forbundet med et mobiltelefonnummer. For å finne en kvalifisert privatetterforsker, kontakt din tilstand profesjonell privatetterforsker tilknytning eller spørre en advokat som han bruker for hoppe sporing.