Nnywellness.com

Hvordan integrere iPod til din bilstereoen


IPod har blitt en overalt, må-ha enhet, og som inkluderer bilen. Installere en iPod i en bilstereo kan være enkel eller komplisert rarpd du har. Det finnes mange metoder å få iPod koblet, og å vite om hver kan hjelpe deg å avgjøre hvordan du skal få iPod sprengningsarbeid i turen.

Instruksjoner

• Installere en FM-sender for en rask og enkel tilkobling. Knytte FM-senderen til hodetelefonutgangen på iPod og tune stereoen til forhåndsbestemt kanalen. Denne metoden klarer ikke å tilby flott lyd, men enkelheten gjør det attraktivt for mange.

• Koble direkte til de ekstra portene på baksiden av eksisterende hovedenheten med RCA adapter. Kjør ledningen fra baksiden av stereo til et sted der du montere iPod og nyte en statisk forstyrrelse tilkobling uten å bruke mye penger.

• Forskning hovedenheten du har og kjøpe en iPod dokk som er kompatibel. Mange produsenter har nå en iPod dokk som lar deg styre iPod bruke hovedenhetens-grensesnittet. Vise navn på spor og navigere filene på iPod er vanlige funksjoner i tilleggsløsninger.

• Vurdere å kjøpe en fjernkontroll utvidelse for iPod for å kontrollere enheten og forblir trygg mens du kjører. Heads-up skjermer kan vise informasjon om spor og tittel mens mer avanserte hodet enheter kan integrere med bilens kontroller på rattet.