Nnywellness.com

Hvordan kjøpe en Lamborghini


En høyytelses luksusbil foretrekkes av de rike og berømte, Lamborghini stjerne i filmer som "The Italian Job" og "Cannonball Run" og kjøre den stjernespekket røde løperen på veien også. Produsert i en liten landsby nær Bologna, Italia, Lamborghini rivaler Ferrari som den ultimate sexy italienske bilen. Hvis du har en svulmende bankkonto, er her hvordan å kjøpe en av disse svært dyre biler.

Instruksjoner

• Bestemme hvilke Lamborghini-modellen piques fancy. Det sporty Gallardo Spyder kabriolet, som topper hastigheten på 314 mph på prøvekjøring, de seks-speed Superleggeria og skinnende svart Nera, begge recent debuterer, og den populære avviklet men Diablo roadster, som avsluttet produksjonen i 2001.

• Sjekk nettsteder som Lambo biler for detaljer om Lamborghini funksjoner og bilder av glatt, attraktive biler. Edmunds gir Kritikken hvis Lamborghini modeller, inkludert håndtering og kjører informasjon.

• Vurdere en brukt Lamborghini ved å søke annonser og den lokale avisen. DuPont Register nettstedet gir en oppgjørssentral for forhandlere og enkeltpersoner selger og kjøper Lamborghini og andre luksus og klassiske biler.

• Test kjøre en Lamborghini på din lokale forhandler før du kjøper en. Hvis du bor i New York, Chicago og Los Angeles, vil du ha en lett tid å finne en eksklusiv Lamborghini-forhandler. Hvis du bor i en liten by eller rural område, kan en biltur være nødvendig hvis du finner en privat selger.

• Lese "Lamborghini biler, bladet" å få en følelse for bil og sin kultur. Lamborghini eksisterer som mer enn et redskap for å komme fra ett sted til neste. De er en samtale stykke og en livsstil.