Nnywellness.com

Hvor gjøre jeg fjerne panelene på 2008 4 dørs Honda Civic?


Dørpaneler av din 2008 Honda Civic inneholder høyttalere, vinduet regulatorer, utenfor døren håndtak bolter, dørlåser, vinduskontroller, keyless oppføring kontroller, aksent lys og side view speil. Hvis noen av disse delene må byttes ut eller oppgraderes, må dørpanelene fjernes. Følg trinnene nedenfor og du kan enkelt fjerne panelene på din Honda Civic med to skrutrekkere.

Instruksjoner

• Åpne døren helt. Skyv det indre dørhåndtaket til plast døren. Bruke en flat skrutrekker inn små åpningen å forsiktig lirke av døren, avslører en skrue og en svart plast bolt. Fjern skruen og trykk på midten av bolten med skrutrekkeren å pop den opp og trekk den ut.

• Bruk den flat skrutrekkeren til å forsiktig lirke opp på baksiden av armrest. Når pried opp, kan armrest trekkes opp og fra døren. Det er flere ledninger kontakter bak armrest, men la dem koblet og tillate armrest å henge ned. Det er en mer skruen mot dørpanelet som kan ses når armrest er trukket. Fjerne den med en Phillips head skrutrekker.

• Grab åpningen der armrest var og trekk forsiktig dørpanelet fra døren til løsne klippene holder panelet på plass. Gå rundt ytterkantene av panelet og snuse opp med hendene å løsne noen gjenværende klipp før de kommer. De vil forbli i dørpanelene og kan bare bli skjøvet tilbake på plass når du installerer panelet senere.

• Dra opp på dørpanelet å løsne det fra toppen av døren. Løft fra sidene, ikke bunnen, slik at panelet ikke bøye i midten. Trekke panelet fra døren og se bak det og koble den store ledninger koblingen som fører til kontaktene på armrest.

Tips og advarsler

  • Bruk en liten beholder for å holde alle skruer og bolter fjernet fra dørpanelet.