Nnywellness.com

Hvor mange mennesker kan dele en iPhone App?


Med over 500 000 programmer i iTunes store, alle er bundet til å ha en mening om hva apps de liker og hvilke du vil unngå. Alle kjøpte apps er knyttet til din Apple-ID, men med riktig konfigurasjon, kan du dele iPhone apps mellom opptil fem datamaskiner og alle iPhone som synkroniseres med noen av de fem datamaskinene.

Apple-ID konto autorisasjon

Alt du kjøper fra Apples iTunes store er knyttet til din Apple-ID. Når du logger inn i iTunes med din Apple-ID, er du autorisere datamaskinen spille av, administrere og lagre alle kjøpt musikk, bøker, filmer og apps. Du kan autorisere opptil fem datamaskiner dele denne informasjonen. Du må angi ditt personlige Apple-ID og passord for å autorisere datamaskinen, så hvis du vil dele programmer med flere personer, du må gi dem ditt ID-informasjon.

Dele programmer mellom datamaskiner

Ifølge Brian Tong av Cnet, kan du kopiere programmer fra én datamaskin til en annen. For dette, klikk på ikonet for programmet i iTunes-biblioteket og drar det til skrivebordet. Dette oppretter en kopi av filen med filtypen IPA. Sende denne filen til en annen datamaskin. Dra filen og slippe den i iTunes app biblioteket og app-ikonet vises. Deretter autorisere datamaskinen ved å velge "Autorisere datamaskinen" under "Store"-menyen og inn i Apple-ID og passord brukes til å kjøpe app. synkronisere iPhone til datamaskinen og du har det nye programmet.

Dele programmer mellom flere enheter

Hvis du eier flere iPhones eller eier en iPhone, iPad og iPod touch og synkronisere dem alle til samme datamaskin med samme iTunes, kan du laste inn app på enhver enhet som du eier.

Deling Over skyen

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.4.3 eller senere, kan du angi enhetene automatisk laste ned programmer til enhetene dine når du kjøper dem på datamaskinen. Hvis du aktiverer denne funksjonen over alle enheter som er koblet til kontoen din Apple-ID, så du vil automatisk laste ned programmet til alle disse enhetene.