Nnywellness.com

iPod 3rd generasjon ikke arbeidet med min Stereo


Du har flere alternativer hvis du vil bruke en tredje generasjons iPod med en stereo for å forsterke enhetens lyd. Hvis én eller flere av disse metodene gjør iPod arbeide med stereo, bestemme roten av problemet slik at du kan høre iPod spill på høyttaleren.

Dock-tilkobling

En grunn iPod ikke vil fungere med et stereoanlegg er hvis det ikke koble riktig. IPod høyttaler stereoanlegg er produsert av tredjeparter, og små forskjeller i størrelse og justering av dock du koble iPod kan hindre den fra å hvile komfortabelt på stereoanlegget. Hvis dette er tilfelle, ikke forsøk å tvinge iPod å forbinde, så kan du skade undersiden av enheten.

Ekstra kabel

Noen stereoanlegg har en liten, rundt ekstra port som lar deg spille musikk fra iPod på høyttaleren ved å koble en dobbel endte ekstra kabel til både iPod hodetelefonutgang og i stereo Aux-porten. Hvis iPod ikke virker på stereoanlegget med denne metoden, må du ha riktig satt inn kabelen i begge ender. Hvis kabelen er gamle eller skadet, kan du erstatte den med en ny.

Stereo-støtte

Ikke alle stereoanlegg, enten du bruker en høyttaler spesielt designet for iPod eller bare en vanlig stereo, er utviklet for bruk med iPod, 3rd generasjon eller annet. For å avgjøre hvorvidt stereo støtter 3rd generasjon iPod, kan du se emballasjen som fulgte med stereo eller besøke produsentens webområde.

Volum problemer

Hvis du kobler iPod til stereo riktig og sikker stereo støtter iPod, kan du ha et volum problemet. Først justere volumet på stereoanlegget selv å sørge for at det er høyt nok til å være hørbar. Hvis det ikke fungerer, kan du bruke volumkontrollene på iPod for å øke volumet på iPod selv.