Nnywellness.com

Hvordan få California statsstøttet Bilforsikring


Hvordan få California statsstøttet Bilforsikring

California lavpris Bilforsikring programmet er en stats-støttet program som tilbyr bil ansvar forsikring til gode drivere som kan vise en økonomisk nød. For å kvalifisere, søkere må ha en god kjøring posten, og verdien av bilen forsikres kan ikke overskride $20.000. Under programmet ansvar grensene er: 10.000 personskade eller død per person; $20.000 personskade for hver ulykke; og $3000 eiendomsskade per ulykke.

Instruksjoner

• Gå til online søkeren inntekt tabellen på webområdet California Department av forsikring for å se om du kvalifiserer for rimelige auto forsikring programmet. Ifølge diagrammet har en manns husholdning en inntekten taket av $27,075 årlig for eksempel mens en to-person husholdning ikke kan ha en inntekt overstiger $36,425 i året.

• Sjekk online listen over forsikring priser. Priser for staten program varierer fra fylke til fylke, så før du konfigurerer en policy, må du finne ut nøyaktig hvor mye du skal betale. Nettsiden til nasjonal non-profit AIPSO har et dokument som bryter ned mengden av den årlige premien per kjøretøy. Prisene varierer fra $161 per år i Imperial County til $368 årlig i Los Angeles County.

• Ta 11-spørsmålet testen på Department forsikring webområdet for å se om du er kvalifisert. Spørreskjemaet bestemmer om du oppfyller programmets valgbarhet retningslinjer. Spørsmål er om du er bosatt i California, verdien av kjøretøyet, vehicular ulykke loggen og om kjøretøyet brukes for forretnings- og kommersielle formål.

• Finne en forsikring agent i ditt område for å konfigurere en policy. Hvis du i online spørreskjemaet og anses kvalifisert, vil du bli bedt om å angi postnummeret. Når du gjør dette, vil du bli presentert med side som har en liste over forsikringsagenter i ditt område. Listen inkluderer agenter navn, adresse og arbeid telefonnummer. Du må kontakte en sertifisert agent på listen for å søke om bil ansvarsforsikring. Hun vil hjelpe deg fullføre en forsikring program, og samle den nødvendige innskudd og dokumentene som trengs å komme i gang.