Nnywellness.com

Gjenoppbygge overføringer


Visuell inspeksjon

Gjenoppbygge en bil overføring innebærer en fullstendig fjerning av en overføring fra en bil og en fullstendig demontering av overføringen og en visuell inspeksjon av alle de innvendige delene. Under visuell inspeksjon, er alle tydelig underskriver av overføring komponent slitasje og/eller brudd bemerket og adressert.

Overføring bandet erstatning

Overføring-band, som kobler hver individuelle overføring gear, kan en overføring til å veksle mellom ulike tannhjul. Slitt eller ødelagt overføring band er en vanlig årsak til overføring dårlig. Under en vanlig overføring gjenoppbygge erstattes disse overføring band - om slitt eller ikke. Dette sikrer lang overføring levetid.

Overføring Gear erstatning

Sammen med erstatter overføring bandene, omfatter gjenoppbygge en overføring inspeksjon og erstatte overføring girene, som er hjertet av en overføring. Overføring girene er ansvarlig for at fremover og bakover bevegelsen av kjøretøy. Det er sjelden for alle av overføring å bryte eller mislykkes samtidig, inkluderer en grundig overføring gjenoppbygging erstatte alle av overføring.

Dreiemoment konverter erstatning

Dreiemoment konverter, som er en kraftig pumpe ansvarlig for pressurizing girolje, ligger helt på baksiden av en overføring. Dreiemoment konverter leverer det nødvendige hydrauliske trykket som gjør en overføring til å skifte. Under en overføring gjenoppbygge, dreiemoment konverter er normalt erstattet med en som allerede har blitt ombygd (nye pakninger, nye pakninger og ny pumpe motor).

Overføring Gasket og segl erstatning

Topping av en fullstendig overføring gjenoppbygging er fullstendig utskifting av alle overføring pakninger og forseglinger. En overføring er utstyrt med en rekke pakninger og forseglinger som hindrer den sirkulerende girolje i overføring lekker. En lekk overføring kan alvorlig skade en overføring og føre til kostbare reparasjoner. Alle overføring pakninger og forseglinger (indre sel, overføring panorere pakning og bakre viktigste sel) erstattes under en overføring gjenoppbygge.