Nnywellness.com

Om Eple iPod Shuffle programvare


Programvaren for Apple iPod shuffle er forhåndsinstallert på enheten og oppdateres ved hjelp av iTunes-programvaren. Programvaren for iPod Shuffle er utviklet til å spille musikk som er lastet i en tilfeldig eller sekvensiell rekkefølge. Oppdatere programvaren, må du laste ned en programvareoppdatering når en er fra Apple.

Synkronisere musikk

Bruke programvaren på iPod Shuffle å spille musikk eller lytte til en lydbok eller podcast krever at Shuffle er riktig synkronisert med iTunes. ITunes-programvaren brukes til å overføre filer og oppdatere programvaren på shuffle. Synkronisering shuffle med iTunes vil aktivere programvaren for å spille det musikk som er lastet inn.

Spille musikk

Spille musikk på iPod Shuffle er gjort ved hjelp av volumkontrollen. Det finnes to innstillinger Shuffle kan bruke til å spille musikk. Musikken kan spilles i rekkefølge og tilfeldig eller stokkes. Endre måten sanger spill er gjort etter glidende bryteren på volumkontrollen opp eller ned den ønskede handlingen.

VoiceOver

Den nyeste iPoden Shuffle kommer med en funksjon som heter VoiceOver. Funksjonen vil snakke sangtitler før de spilles. VoiceOver informasjon om statusen for batteriet, samt andre typer meldinger. Bruke alternativet VoiceOver krever installere programmet VoiceOver kit, som er gjort via iTunes-programvaren.

Volumbegrensningen

IPod Shuffle har muligheten til å angi en volumgrense. Angi denne grensen, må du markere den «Begrens maksimalt volumnivå» fra i iTunes-programvaren. Når volumet er angitt, kan et passord bli aktivert å hindre noen fra å endre innstillingen.

Fabrikkinnstillinger

Programvaren på iPod Shuffle kan settes tilbake til fabrikkinnstillingene hvis nødvendig. Gjenopprette iPod Shuffle vil slette alle musikkfilene, samt andre data som ligger på enheten. Alternativet for å tilbakestille iPod Shuffle å originalverdiene kan finnes under kategorien "Sammendrag" i iTunes-programvaren.