Nnywellness.com

Hvordan sammenligne elektrisk og gass hestekrefter motorer


Hvordan sammenligne elektrisk og gass hestekrefter motorer

Sammenligning av elektrisk og gass hestekrefter motorer kan tilby et interessant innblikk. Mye av sammenligningen virkelig kommer ned til et spørsmål om personlig valg. Begge har fordeler og ulemper sammenlignet objektivt, og verken er en hendene ned vinner over hele linja. Noen tout den elektriske motoren som roligere og mer effektive, mens andre foretrekker gassdrevne motorer for å ha mer makt og etterbehandling jobber raskere. I virkeligheten avhenger det av programmet.

Instruksjoner

• Vurdere jobben du spør motoren å gjøre. Samsvarer med jobben til motoren. For eksempel er kutte ned store trær mer enn sannsynlig ikke en jobb for en elektrisk motor. Elektriske motorer brukes ikke på store motorsager på grunn av kraft som kreves for lengre, sammenhengende perioder. Batteripakker har ikke blitt utviklet som vil produsere den slags makt. På den annen side, kan trimming hekker, avhengig av størrelse og antall, være ideelle programmet for en elektrisk hekk trimmer, på grunn av den relativt lys plikten og tilgjengeligheten av slipp ledningen tilgang.

Lade eller fylle opp er de to auto trendene.
Ta hensyn til drivstoff kilde og mobilitet. Planlegger å bruke elektrisk drevet motorer der det er strøm tilgang. (Å huske å holde batteripakker belastet kan være en utfordring.)

• Gjøre avsetning for hale og lagre bensin og/eller bensin og olje blandinger hvis du planlegger å stole på gassdrevne motorer. Forberede for sikker kjøring av clearing ut en plass i sengen av lastebilen og bruke strikk snorer for å knytte beholderen gass på lastebilen å hindre søl. Sikre en lagringsplassering som er beskyttet fra vått vær. Unngå å lagre bensin og blandinger av det godt isolert oppholdsområder og rundt åpen flamme eller høy varme.

Denne viftemotoren er et eksempel på effektiviteten av elektriske motorer.
Vurdere drivstoffeffektivitet av hver motor. Stole på en elektrisk motor Hvis jobben du har i tankene krever rask og umiddelbar akselerasjon. Velger å bruke en gass-motor hvis får jobben gjort venter på motorens dreiemoment bygge pålitelig brukbare fart.

• Sammenligne forskjellen mellom å trykke på avtrekkeren på en elektrisk sirkelsag til trykker ned gasspedalen av en firesylindret bil går opp en bratt bakke. Merk at makt så akselerasjon og dreiemoment er umiddelbart tilgjengelig, mens at fire sylinder gass motoren bruker mesteparten av drivstoff å oppnå hastighet fra 0 miles per time til 35 miles per time. Ja, jobbene er utpreget annerledes med svært ulike forbruk.

Lade stasjoner for biler er fortsatt noe knappe.
Holde i tankene at elektrisk hestekrefter er direkte relatert til spenning. Øke elektriske motoren spenning, hvis du vil øke motorens hestekrefter. Størrelse elektriske motoren større enn den forventede spenning/hestekrefter nødvendig, siden undersized elektriske motorer har en høyere dødelig overopphetes rate enn bensin i papirformat.

Tips og advarsler

  • Bruke strøm ved enhver anledning til å luftkvalitet.
  • Bruk underpowered elektriske motorer sparsomt og kort å holde fra overoppheting dem.