Nnywellness.com

Hjemmelaget bil detaljering løsning


Hjemmelaget bil detaljering løsning

Gjør hjemmelaget auto detaljering løsninger kan være en tilfredsstillende måte å spare penger. Det vil også gjøre deg oppmerksom på akkurat hvilke stoffer blir brukt på bilen. Forsiktighet og sunn fornuft skal utøves noen hjemmelagde løsninger, og du bør vurdere miljøkonsekvensene av hjemmelagde løsninger, i tillegg til de faktiske kostnadene.

Vinduet Cleaner

En favoritt av profesjonelle er en full styrke eller 50/50 blanding av vann og ren hvit eddik brukes på windows med en sprayflaske. Gamle aviser kan brukes i stedet for papirhåndklær, og flere eddik kan legges til øker rengjøring power om nødvendig.

Bilvask såpe

Billig bilvask såpe kan gjøres med noen dråper parabolen vask væske, og noen pulverisert vaskemiddel kan være hvis lagt rengjøringseffekt er nødvendig. Alternativt, flytende Castilla såpe i en bøtte med vann er sikker og effektiv for lettere vask krav. Bruk en stor svamp, endrer skittent vann ofte og tørk bilen med ren bomullshåndklær stedet dyre chamois eller Mikrofiberkluter. Hvitvaske håndklær etter bruk, og de vil være klar til å tjene på neste vask.

Tepperensing

Et lim laget av natron, salt og vann kan være gned inn støvsugd tepper med en stiv børste. Tillate lim til tørk godt og vakuum opp pulveret rester. Vanlig natron kan plasseres i en liten skuff under setet å holde bilen lukter frisk mellom rengjorde eller.

Interiør detaljering

Hvit eddik og vann i en 50/50 løsning vil også fungere godt på plast, tre skinn og krom innvendige deler. Ikke bruk på aluminium på grunn av mulig oksidasjon problemer med eddik og aluminium. Ren aluminium deler med bilvask løsningen brukes på et håndkle og buff tørr. Unngå sprøyting rengjøringsmidler i bilens interiør, og renere gjelder en ren bomull håndkle for bedre kontroll.

Dekk, felger og detaljer i krom

Den samme natron, salt og vann lime kan brukes til dekk og felger og brukes med en middels børste. Lim kan stå i noen minutter før skylling med rent vann. Chrome kan rengjøres med eddik og vann solution etterfulgt av polering med et rent håndkle.

Bilvoks

Å holde bilen vokset er viktig å holde maling beskyttet. Du kan lage din egen carnuba voks ved å kombinere 4 ss. carnuba voks, 2 ss. bivoks, ½ kopp eddik og 1 kopp linfrø olje i en kjele. Varme sakte og rør kontinuerlig når voksen begynner å smelte. Hell flytende voks i en egen beholder, og det vil være klar til bruk etter at den kjøler. Gjelde voks i glatt selv frakker nyvasket bil fra direkte sollys og buff med et rent håndkle når voksen blir hvitt og pulveraktig.