Nnywellness.com

Hvor å fastsette din Etrex legende


Garmin eTrex Legend er en GPS navigasjonsenhet for utendørs entusiaster bruke når klatring, turgåing og båtliv. ETrex Legend gir informasjon om brukerens gjeldende overskrift og lokal heving og temperatur. GPS er designet med en robust etui som tåler slippe og sjokk; Det er imidlertid mulig for enheten å funksjonsfeil. For eksempel skjermen ikke kan vise bilder eller det svarer ikke til tastetrykk. Hvis dette skjer, kan GPS bli sendt til Garmin for reparasjon.

Instruksjoner

• Varsle Garmins Teknisk Support avdeling av problemet med din eTrex Legend. Kontakt en tekniker ved å ringe 1-800-800-1020 eller 913-397-8200. Det er også mulig å kontakte en tekniker via e-post (se ressurser).

• Kopier den materielle returgodkjennelse (RMA) og forankre numrene skaffet av tekniker. Når du returnerer enheten, må du inkludere disse tallene.

• Gi eTrex forklaringens serienummeret, telefonnummeret og en retur leveringsadresse. Hvis enheten finnes i garanti, er reparasjon gratis. Hvis det ikke er i garantien, arrangere betaling.

• Sende eTrex Legend av e-post til: Garmin International, 1200 E. 151st Street. Inkludere RMA og forankre nummeret på følgende to linjer, deretter skrive Olathe, KS 66062.

Tips og advarsler

  • Hvis enheten har blitt skadet ved uhell eller misbruk, kan ikke det dekkes av ett års garanti.