Nnywellness.com

Slik klargjør Comfrey te


Comfrey har softening effekter på hud og hår fordi det har mucilage, som finnes i marshmallow planter og andre naturlige materialer finnes i håret og hud produkter. Den inneholder også allantoin, som hjelpemidler i reparere hudceller. Du kan foreta en te ut av comfrey til skylling håret å lette flass og reparere tørr ender og skade. En hjemmelaget hår te laget av comfrey er ikke vanskelig å gjøre og kan brukes ofte hvis du lider av hodebunnen irritasjon.

Instruksjoner

• Ting 5 tommer x 5 tommer musselin pose med tørket comfrey roten. Ting det inn i poseen fast, bryte roten til pulver om nødvendig. Tørket comfrey og musselin poser kan lett finnes i naturlig supplement butikker og online.

• Vri åpningen av musselin pose lukket og binde den av med en strikk.

• Mikrobølgeovn 8 oz med vann i en bolle fire minutter. Dette blir det nesten kokende varmt.

• Slipp musselin pose i bolle med varmt vann og la den bratte i 10 minutter. Dette gir vann tiden avkjølt.

• Kast posen av brukte comfrey og hell te over håret, fylle den og hodebunnen. Tuck håret under en dusj cap og la det sitte på hodet i 30 minutter før skylling. Dette hjelper reparere håret og hodebunnen irritasjon du har.

Tips og advarsler

  • Ikke ingest comfrey te. Comfrey te er ideell for hud og hår, men inntak det kan forårsake uønskede skade og arrdannelse til leveren. Den inneholder pyrrolizidine alkaloider som er farlig for leveren og kan forårsake død hos mennesker og dyr.