Nnywellness.com

Chevy Impala Timing spesifikasjoner


Chevy Impala Timing spesifikasjoner

Chevrolet introduserte Impala i 1958. Denne Impala ble tilbudt i tre trimme - startnivå LS, midt-grade LT og fullastet LTZ. LS og LT var utstyrt med en 3,5-liters motor, mens LTZ var utstyrt med en 3.9-liters motor. Når du søker etter tidspunktet spesifikasjoner for en bil, er det viktig å søke etter modell, modell år og trimme enn bare modellen. Timing spesifikasjoner endre fra år til år, og ulike trims av en modell kan komme med forskjellige motorer, som er tilfellet med 2010 Impala. Disse systemene er universell i dag produsenter begynte introdusere datastyrt, distributør-mindre tenningssystem i 1980. Som et resultat, er timingen ikke justerbar på nyere biler.

Skyte rekkefølgen

Motorens avfyring rekkefølge er den der tennpluggene brann for å tenne en liten eksplosjon i forbrenningskammeret. I motorer med en distributør bestemmes det ildgivning ordren av ledningene tilkobling av tennpluggene til distributør. I nyere motorer med elektronisk kontroll enheter (ECU), som finnes i 2010 Impala, kontrollerer ECU det ildgivning ordren. Det ildgivning ordren for 2010 Impala er 1-2-3-4-5-6, uansett hvilke V-6 maskinen den kommer med. Det ildgivning ordren kan ikke justeres uten å erstatte ECU.

Topp dødt sentrum

I tenningssystemer med distributører, kan Distributør justeres slik at alle tennplugger brann når sitt tilsvarende stempelet er toppen Dead Center (TDC) eller enda litt før toppen Dead Center (BTDC) for å gi noen millisekunder for drivstoff-olje blandingen til å antennes ved å skrive inn stempelets forbrenningskammer. Tidspunktet kan justeres ved å slå rotoren og cap fordeleren noen grader. I nyere biler, men er tidspunktet fullstendig kontrollert av ECU og tenning kontroll enhet (ICU). Disse komponentene i Kjørecomputer systemet og kan ikke justeres.

Timing Mark

På tradisjonelle forbrenningsmotorer med distributører viser timing preg på den Distributør skivene hvor sette tidskontrollen slik at den tilsvarer produsentens opprinnelige innstillingen. Men i kjøretøy Distributør-mindre ignitions er mark ikke justerbar. 2010 Impala kommer med en sensor for Veivaksel som signaliserer datasystemet, som deretter justerer tidspunktet basert på kjøretøyets rpm utgang.