Nnywellness.com

Hva gjør du når en automatisk måler temperaturen måle fungerer ikke


Hva gjør du når en automatisk måler temperaturen måle fungerer ikke

Auto Meter er en kjent høy kvalitet som spesialiserer måle systemer. Auto Meter produserer kopi målere for antikke programmer og nyere stil målere for et tilpasset utseende. Installere målere er en komplisert prosess som involverer elektrisk prosedyrer, press systemer og sensor oppsett, så feilsøking er mer enn sannsynlig kommer til å være nødvendig.

Electical

Kontroller alle tilkoblinger på måleren slik at en solid elektrisk tilkobling er blitt gjort. Utstikkerne på baksiden av bilen Meter temperaturmåleren bør være i direkte kontakt med de kvinnelige elektrisk utrustning av ledningen. Deretter Kontroller bakken ledningen som fjerner overflødig strøm fra måleren. Bakken ledningen være koblet fra baksiden av måleren til en nøytral, metal overflaten av kjøretøyet som ramme eller indre fender. Et annet område å sjekke er tilkoblingen til batteriet kilden. Målere bør være skjøtes til det eksisterende elektriske systemet slik at de virker bare når bilen er får strøm. Ledningsnett i målere direkte til batteriet kan forårsake batteriet til avløp for fort, samt overbelaste målere.

Trykksystem

Press vil øke som en motor varmer opp. Dette forårsakes av alle gasser eller væske i rørene. Dette presset forblir i linjene til væsker har avkjølt eller trykket frigjøres fra slangen. Noen ganger luften kan få fanget i røret på baksiden av temperaturmåleren Auto Meter, og dette kan forårsake ustadige målinger, sensor toppene eller forårsake måleren helt slutter å fungere. For å lindre press, hold Auto måleren måle ansiktet ned, og åpne bleeder ventil på baksiden av måleren med en tang eller en liten åpen fastnøkkel vises. Når overskytende væske har drenert fra ventilen, bruk tang eller fastnøkkel til trekk igjen bleeder ventilen. Merk at ventilen skulle skal strammes med mer enn 16 i Lbs av dreiemoment.