Nnywellness.com

Min BMW 325 starter ikke


Min BMW 325 starter ikke

BMW 325 er en del av 3-serien linje av BMW biler. Det er ansett som en sport sedan luksus kjøretøy. Når BMW 325 ikke starter riktig, kan det være forskjellige grunner, hvorav de fleste er typisk bil problemer som kan påvirke noen type kjøretøy. Men gjennom årene av produksjon har det vært et par minnes og problemer som er spesifikke for 325 som kan være skyldige for bilen starter ikke. Diagnostisere problemet deg kan hjelpe deg å avgjøre om det er en gjør det selv prosjekt eller trenger hjelp fra en profesjonell.

Instruksjoner

• Merk Hvis din BMW 325 var gjør noe støy eller som angir problem når du sist hadde det kjører. En banke støy kan indikere at din gassledningen og komponenter var sviktende. Hurtigreparasjonen kan være så enkelt som en ny dieselfilter. Legg i en ekstra gallon av gass og forsøker å starte BMW igjen. Selv om 325s er utstyrt med en gass måle, kan de være feil, det er drivstoff når det ikke. Hvis 325 var overoppheting, kan dette være en indikasjon på et problem med motorens kjølesystem. Modeller fra 1992-1995 er utstedt en tilbakekalling på grunn av dette svært problemet. Termostater, vannpumper og fan belter kan funksjonsfeil og forårsake bilen overopphetes, fører det ikke starter riktig. 2001 modellen ble utstedt en tilbakekalling på viften i kjølesystemet for ikke å starte ved behov.

• Sjekk at væskenivået i din 325, inkludert olje og overføring væske. Lav eller ikke-eksisterende væske kan føre til at motoren å gripe og ikke starte riktig. Kronisk tillater motoren å være lite væsker kan forårsake overføringsproblemer på BMW. At væskenivået kan også indikere en lekkasje i motoren. Girolje kan kontrolleres i 325 ved å åpne panseret og finne peilepinnen helt på baksiden av motoren. Væsken skal være rød i fargen.

• Vri nøkkelen det "ON" posisjon, men ikke starte bilen. Hvis oversikten lysene av din 325 ikke kommer på, indikerer at batteriet kan være død eller drenert. Åpne Shack og sjekk tilkoblinger til batteriet for korrosjon eller en løs tilknytning. For en BMW 325, skal batteriet vare mellom to og fire år minimum. Sjekk lysene igjen, hvis ikke fungerer, batteriet må skiftes ut eller batterier.

• Slå på tasten for å starte bilen. Mangel på støy angir et problem med tenningen. En klikkelyd støy er et tegn på en feil starter. Starteren må byttes.