Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom kabel omformer & en omformer for kabel?


Hva er forskjellen mellom kabel omformer & en omformer for kabel?

Kabel omformer kan en TV å vise kryptert premium kabel-TV-kanaler. En kabel omformer, derimot, er en boks som utvider antall kanaler som er tilgjengelig til en TV.

Funksjoner

En omformer for kabel transposes tilgjengelig signalet fra kabelselskapet til et signal som vises på begge kanaler 3 eller 4 på en vanlig TV eller videoutgangen på TV, skjerm eller annen visningsenhet. Kabel-omformer gjenoppretter bildet og lyden av en kryptert kanal signalet slik at den kan vises. En kabel omformer kan ikke dekryptere en kryptert kanal.

Kombinasjon-boksen

En kombinasjon boksen omfatter både kabel omformer og en omformer for kabel i samme enhet. En kombinasjon er den vanligste typen enhet levert av kabelselskaper til sine abonnenter. Kabelselskaper typisk kostnad abonnentene et månedlige leiebeløpet for en kombinasjon boks.

Betraktninger

Noen TVer selges som "kabel-ready" og kan ikke kreve en omformer for å vise standard kabelkanaler. Men krever slike TVer fortsatt descramblers for å vise krypterte kanaler. Kabel descramblers er spesifikke for hver kabelsystem. Omformer som fungerer med én kabelselskapet virker kanskje ikke med en annen.