Nnywellness.com

Hva er en hydrostatisk transmisjon System?


Hva er en hydrostatisk transmisjon System?

Mange er kjent med hydrauliske systemer, men de kan trekke en tom når hører begrepet "hydrostatisk." Andre conflate hydrauliske systemer og hydrostatisk transmisjon systemer, tro det er ingen reell forskjell mellom to. Men en hydrostatisk transmisjon system innebærer en bestemt betyr å bruke væsker flytte energi gjennom et kjøretøy. Best av alt, er dette en kraftsystemet som tilbyr drivere høy hastighet, utmerket drivstoff kjørelengde og fullt responsiv kontrollene.

Hvordan en hydrostatisk transmisjon systemet fungerer

En hydrostatisk transmisjon systemet sender strøm fra bilens motor til hjulene ved hjelp av en pumpe-motor apparater. Denne pumpen motoren konverterer energi produsert av en motor til hydraulisk energi, og deretter blir det tilbake til mekanisk energi når de ankommer til hjulene. Pumpe og motor er konfigurert i en sløyfe, og de tjener som clutchen for at kjøretøy og overføring.

Fordelene av en hydrostatisk transmisjon systemer

Hydrostatisk transmisjon systemer tilbyr et overraskende bredt og variert utvalg av fordeler. De er gode på å spare energi og de kan spare penger. Du også kan skifte gir lett og jevnt med denne typen system, og kontrollene er enklere siden det eneste spaken må operere. Hydrostatisk motorer tar ikke opp mye plass, heller, og de krever relativt liten innsats for å opprettholde. Eller vil du ofre noe i veien for hastighet eller dreiemoment.

Praktisk bruk

Så hva ville det være som i praksis å kjøre et kjøretøy utstyrt med en hydrostatisk transmisjon? La oss ta en motorsykkel som et eksempel siden det er en relativt enkel kjøretøy å visualisere. En motorsykkel med en hydrostatisk transmisjon ville ha en hydraulisk motor og hydrauliske pumper i stedet for kjeder, belter og en kjøre-girkasse. Det ville være bare en spaken, som du vil kontrollere med foten, å sykkelen gå fremover. Og du kan få en svært høy drivstoffeffektivitet, mens går så fort som på noen annen motorsykkel!

Konklusjon

Noen mennesker avvise ideen om å bruke en hydrostatisk transmisjon system ut av hånden, mens andre kan lese om denne typen system og ønsker å få en konvertering gjøres så raskt som mulig. Selvfølgelig, er den beste tingen å gjøre test kjøre en bil med en hydrostatisk transmisjon system for å få en følelse for det før du gjør opp tankene dine. Du kan bli gledelig overrasket, eller du kan bestemme at systemet bare ikke føles riktig, selv om du ikke kan faktisk finne årsaken til hvorfor. Hver fører har hans eller hennes behov og preferanser, så sørg for en hydrostatisk system passer din før du signerer!