Nnywellness.com

Hvordan låse opp Beef mobiltelefoner


Hvordan låse opp Beef mobiltelefoner

GSM-telefonen din skal kunne arbeide med en teleoperatør. Hvis du vil bruke mobiltelefonen på et annet nettverk enn det den er ment for, må du først låse opp mobilen før du erstatter gamle SIM-kortet med en ny. Mobiltelefonen er "låst" av opprinnelige-leverandøren å hindre deg i å bruke telefonen med et annet nettverk. Låse telefonen vil gi deg mye fleksibilitet når det gjelder hvor sterk tjenesten er i området, telefonen plan og bruker telefonen internasjonalt.

Instruksjoner

• Kontroller at telefonen er låst. Den enkleste måten å gjøre dette er å prøve å installere et SIM-kort fra en annen telefon på et annet nettverk transportør. Hvis telefonen ikke fungerer etter installasjon, er telefonen låst.

• Dataoverføre låse opp koden programvare for din telefon. Online selskaper som GSM Liberty vil kunne gi deg riktige opplåsingskoden for din bestemt mobiltelefon. Hvis du bruker en låse selskap, har du mest sannsynlig ikke vil laste ned programvare; de bare tar informasjonen din mobiltelefon og Send opplåsingskoden.

• Finne din celle telefons serienummer. Dette serienummeret finnes i en rekke steder avhengig av hvilken telefon du har. Se i håndboken som fulgte med telefonen å finne ut hvordan finne serienummeret.

• Punch i mobiltelefonen låse opp koden.

Tips og advarsler

  • For å spare deg bryet med å låse opp en mobiltelefon når du har kjøpt fra en bestemt operatør, kan du bare kjøpe en allerede ulåst telefon med. Dette vil spare deg tid og muligens penger.
  • Vær i forkant at noen bedrifter hevder å gi gratis låse opp tjenester kan vind opp med å gjøre mer skade enn godt. Mulige konsekvenser inkludere forårsaker telefonen kan låses permanent, betyr at du ikke kunne bruke et annet nettverk SIM-kort i det; slette alle dataene, inkludert kontaktinformasjon og lagrede meldinger; renons garantien på telefonen; eller, verst av alt, å gjøre telefonen helt ubrukelig.
  • Deler ikke låse opp koder. Det låse opplåsingskoden som vil fungere på telefonen er laget for personlige håndsettet bare.