Nnywellness.com

Hvor å endre hjemmesiden på LG GW525 telefonen


Hvor å endre hjemmesiden på LG GW525 telefonen

LG GW525 er en berøringsskjerm mobiltelefon som også kommer med en side lysbilde QWERTY tastatur å forbedre tekst beskjed erfaring. Den leverer ulike funksjoner, inklusive e-tilgang til AOL Mail, Microsoft Exchange, Gmail og Hotmail, en gjenget SMS layout og sosiale nettverksfunksjoner. Den gjør det også mulig å surfe på Internett. Når tilgang til Internett på LG-GW525, kan du angi et bestemt webområde som startside. For å konfigurere telefonen til å utføre denne oppgaven, må du endre Internett-innstillingene.

Instruksjoner

• Trykke "Enden/Power" nederst til høyre på telefonen tilgang til Standby-skjermen.

• Tapp på plassen ikonet med fire punkter som ser ut som en dør. Tapp ikonet med et kvadrat og en liten prikk på regionen nederst til høyre på plassen.

• Trykk på "Internett"-symbolet vises med en figur av jorden. Velg "Innstillinger" og deretter velge alternativet "Profiler". I profiler-menyen vil du se et felt som heter "Tittel" og en annen kalt ' hjemmeside. "

• Angi nettadressen til nettstedet du vil tilordne som startside i feltet "Hjemmesiden". For eksempel hvis du vil at Google skal startsiden, angi "i www.google.com." Nå når du trykker på "Internett"-ikonet for å starte telefonens nettleser, Velg alternativet "Hjem" og det vil ta deg til Google, eller hjemmesiden du lagt.