Nnywellness.com

Hvordan installere en RPM turteller med SKIFT lys


Hvordan installere en RPM turteller med SKIFT lys

En ettermarkedet turteller med SKIFT lys er en vanlig oppgradering for bileiere som ønsker å holde bedre oversikt over sine motorens turtall. Skift lyset kommer på en forhåndsbestemt RPM, utleie sjåføren vet at han trenger å skifte til neste høyere gear. Skift lys er spesielt nyttig når driveren er på veddeløpsbanen. Når lyset slukkes på turtelleren, kjenner driveren skal skifte uten å ta øynene av veien.

Instruksjoner

• Avgjøre hvor du vil montere turtelleren. Vanlige plasseringer for en turteller er på dashbordet foran føreren eller over rattstammen. Du kan også montere turtelleren der lager turtelleren er installert (hvis bilen har en), men installasjonen på måten er mer komplisert siden lager måleren må fjernes.

• Angi turtelleren samsvare med antall sylindere motoren med (4, 6, 8 osv.). Denne prosedyren vil variere avhengig av turteller du bruker, men vil innebære å trykke og holde en knapp på baksiden av turtelleren flere ganger å sette turtelleren.

• Montere det gitte Skift lyset til turtelleren. Turtelleren vil komme med en brakett for Skift lys som brytes rundt turtelleren. Skift lampen er montert til braketten på i turtelleren. Koble skifte lys ledningsnett på baksiden av turtelleren.

• Montere turtelleren med medfølgende festeanordninger. Turtellere til ettermarkedet kommer med en brakett som brytes rundt turtelleren. Braketten selv er så boltet dashbordet eller rattstammen med medfølgende festeanordninger. Du må drille små hull for skruene som holder braketten turteller på plass.

• Bore en ½-tommers hull i brannmuren nær turtelleren rute turteller ledningene til motoren bukten. Bruk en makt drill og litt ½-tommers. Du kan også se etter en eksisterende hull som brukes til å rute ledninger og bruke den. Hvis du borer din egen hull, installere en gummi nippel i hullet slik at ledningene ikke bli slitt av metallplater rundt hullet.

• Kjør ledningene fra baksiden av turtelleren i henhold til instruksjonene, som igjen vil variere i henhold til turteller du bruker. Det vil være en strøm ledning som må kjøre til tenningen eller sikringsskapet som vil slå turtelleren på når tenningen er slått på. Det vil også være jording og en ledning som kjører på spolen (på eldre biler) eller en datamaskin (på nyere biler) for å sende motor hastighet signalet sporvidden. Fest en runde eyelet til slutten av bakken ledningen og skru den til metall som er fri for maling.

• Finn en eksisterende wire i dashbordet som går til gauge lysene. Skjøte ledninger for turtelleren i dette nettverket ved hjelp av en innebygd kobling. Slå på tenningen slik turtelleren har strøm. Angi RPMer du vil Skift lyset kommer (for eksempel 5000 eller 6000) i henhold til instruksjonene. Dette vil innebære å trykke på en knapp på turtelleren eller brukt en tallskive å satt SKIFT.