Nnywellness.com

Hvordan kan jeg synkronisere kontakter på min BlackBerry Curve?


Hvordan kan jeg synkronisere kontakter på min BlackBerry Curve?

BlackBerry er et nyttig verktøy for både forretnings- og personlig bruk. En av de praktiske bruker er muligheten til å synkronisere data mellom datamaskinen og din BlackBerry Curve. To kan dele kalendere, e-post og kontakter, selv med relativ letthet. Synkronisere kontakter med Outlook gjøres ved å koble til datamaskinen, men synkroniserer med Google-kontakter er en trådløs aktivitet.

Synkronisere med Desktop Manager

Før du begynner å synkronisere din BlackBerry Curve med kontaktene datamaskinen, installere BlackBerry Desktop Manager programvaren. Dette programmet har flere funksjoner. Det kan synkronisere kalendere, kontakter og oppgavelister, sikkerhetskopiere og gjenopprette din Curve, oppdatere din BlackBerry programvare, administrere mediefilene og kopiere data fra en BlackBerry-enhet til en annen. Installasjonen er så enkelt som følgende den på skjermen retninger fra CD. Hvis du ikke har CDen som fulgte med enheten, kan du laste ned Desktop Manager fra BlackBerry.com.

Når ferdig installert, koble BlackBerry Curve til datamaskinen med USB-ledningen som er gitt. Den har en mini-USB plugg på den ene enden som kobles til telefonen, og den andre er en standard USB-port som kobles til datamaskinen. Start programmet Desktop Manager og tillate den å gjenkjenne og kommunisere med din BlackBerry. Velg "Synkroniser" fra hovedmenyen skjermen. Til venstre er en meny med valg. Begynne ved å velge "Synkronisering" under overskriften Konfigurer å få din første installasjon fullført. Valgene vises i den midtre delen; Velg "Synkronisering" til høyre til å konfigurere. Valgene vises for deg å sjekke eller fjerne. Kontroller at "Kontakter" valget er avkrysset. Standarden er å synkronisere med Outlook eller Outlook Express. Klikk på "Avansert" konfigurere kontaktene fra Yahoo! eller en annen fil. Velg "OK" for å lukke vinduet.

På menyen til venstre velger du "Synkroniser" og et nytt sett med valg vises i den midtre delen. Merke av i boksen under "Synkroniser automatisk" vil utføre synkronisering hver gang telefonen er koblet og du starter Desktop Manager-programmet. Trykk på "Synkroniser" for å fullføre prosessen og begynne å overføre kontakter mellom datamaskinen og din BlackBerry Curve.

Synkronisere med Google Sync

Hvis du bruker Gmail, kan du synkronisere kontakter mellom Gmail og BlackBerry Curve trådløst via Google Sync-programmet. Dette programmet er lastet ned til telefonen, ved hjelp av mobiltelefonens nettleser og gå til m.google.com/sync. En gang installert, klikk på ikonet synkronisering for å åpne programmet. Trykk på menutasten og velg "Valg" fra Google Sync menyvalg. Er inkludert i alternativene for hva, og når du ønsker å synkronisere kontakter." Merk av for å inkludere disse i neste synkronisering. Trykk menu-knappen igjen og velg "Lagre". Når innstillingene er angitt, trykk på meny og velg "Angi Synkroniser nå" for å starte overføringen. BlackBerry vil bare overføre kalendere og kontakter.