Nnywellness.com

Hvordan installere Hood Pins på en S197 Mustang


Hvordan installere Hood Pins på en S197 Mustang

Mustang har vært en av Amerikas favoritt muskelbiler siden introduksjonen i 1964. Gjennom årene har det vært gjennom flere generasjoner. S197 Mustang ble innført i 2005 og er fremdeles i produksjon. Mange Mustang eiere endre bilen ved å installere hette pinner, som legger en racing utseende og sikre ettermarkedet, lette hetter ved å holde dem slått.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Fjerne kroppen pinnene som holder plast radiator deksel på plass ved å forsiktig lirke dem av. Avsette radiator deksel.

• Finn et passende område å installere hette pinnene i metall under radiator deksel. Det er to lange maskinsømmer på metallplater på begge sider av den øverste fremre delen av radiatoren som fungerer godt.

• Borehull to, en i hver ende av metallplater foran radiatoren. Pinnene vil være boltet inn disse hullene og vil stikke opp gjennom tilsvarende hull i panseret når hetten er lukket. Starte ved å bore 1/4-tommers pilothull, så forstørre hullet til 1/2-tommers (eller uansett størrelse samsvarer med merket hette PIN du bruker).

• Installere hette pinnene i to hullene som ble boret i forrige trinn. Pin har en glatt topp- og en gjenget. Tråden en mutter på pinnen. Skyv pin i hullet. Tre andre mutteren på den gjengede delen av pin fra bunnen slik at to nøtter stram mot metallplater og holde pinnen på plass.

• Fjerne den under panseret liner nøye hentes av, trekke tilbake en del av hvis der hull skal bores på panseret. Plass en liten mengde fett eller maling på slutten av panseret pinnene slik at når panseret senkes gjør et merke på panseret der hull for pin bores. Lukke panseret forsiktig før det kommer i kontakt med pinnene gjøre merkene.

• Åpne panseret igjen. Plasser tape på den indre og ytre delen av panseret der hullet bores beskytter. Lag 1/4-tommers pilothull, deretter bore større hullet med den aktuelle biten fra innsiden av hetten.

• Fjerne tapen. Installere hette duken. Trykk panseret ned så hette pinnene gjør et hull i panseret duken og komme opp gjennom panseret. Klipp av overflødig liner materiale med verktøyet kniv.

• Juste høyden av pinnene nøtter som ble installert i trinn 4 slik at de kommer opp gjennom panseret riktig avstand. Boltene på panseret pinnene slik at det lille hullet i siden av pin er selv med overflaten av hetten. (Det lille hullet er for en mindre låsetappen som glir gjennom for å holde panseret lukket.)

• Plass liksvøpet radiator over pinnene. Trim plast liksvøpet med en Dremel etter behov, slik at pinnene kan passere gjennom den. Installere likkledet.

• Stengt panseret. Plass metall trim platene som fulgte med hette pinnene over pinnene der de stikker ut gjennom panseret. Trim platen har fire små hull for skruer som vil holde dem på panseret. Bruk en borekrone som er litt mindre enn hullene i trim platen. Bore et hull gjennom panseret, bruker hullet i trim platen som en guide. Installere en skrue gjennom hullet i platen og gjennom hullet i panseret å holde trim platen på plass. Bore de gjenværende hullene gjennom panseret, så installere resten av skruer til å feste trim platen på plass.

• Installere snoren (kabelen som har liten låsing pin panseret åpnes) hvis hette pin kit kom med dem (ikke alle hette pinnene har lanyards). Bruke størrelsen på skruen som holder snoren å bestemme størrelsen på borekronen, bore et lite hull omtrent to inches fra hood pin. Skru på enden av snoren til panseret. Den andre enden av snoren vil være festet til små låsetappen som holder panseret lukket.