Nnywellness.com

Hvordan legge til en linje til kontoen Verizon


Hvordan legge til en linje til kontoen Verizon

Verizon Trådløs er en av de beste mobilnettet tilbydere i USA. Deres trådløse varierer fra individ med et begrenset antall minutter til familien planer som tillater noen på planen å dele tildelt antall månedlige minutter. Hvis du vil legge til en telefonlinje kontoen Verizon, kan du gjøre det gjennom Verizons nettside eller ved å ringe selskapet direkte.

Instruksjoner

• Gå til webområdet for Verizon (se ressurser) og logge inn med ditt telefonnummer og passord. Hvis du ikke har passord, klikker du på "Registrer" knappen for å opprette en konto på Internett.

• Skriv inn nummeret du vil legge til, sammen med personens navn, i gjeldende boks. Se hvor å gjøre at du skrev den i riktig og klikk "Send." Hvis du vil opprette en nytt nummer på kontoen, klikker du knappen "Opprett ny linje". Herfra du velge en telefon, Skriv inn navnet på personen som skal ha telefonen og klikk "Neste". Du får et nytt telefonnummer på slutten av prosessen.

• Les "Vilkårene for" og klikk "Jeg aksepterer." Klikk "Send" igjen. Du får tilsendt en e-post som bekrefter den nye linjen på kontoen din og du vil bli fakturert avtalt beløp per måned for å ha det nye nummeret på kontoen.