Nnywellness.com

Hvor å adgang din datamaskin fra iPhone med VNC


Hvor å adgang din datamaskin fra iPhone med VNC

Har du noen gang vært hjemme og ønsket muligheten til å åpne en fil på skrivebordet, starte opp din webcam eller søke etter en kontakt? Du kan gjøre dette fra hvor som helst gratis med iPhone! Alt som trengs er oppsettet av noen enkle programmer du vil ha tilgang til din datamaskin fra iPhone uansett hvor du er.

Instruksjoner

• Du må først installere VNC på hjemmedatamaskinen. Det er en rekke programmer tilgjengelig gratis. Jeg anbefaler UltraVNC (. http://www.uvnc.com/). Du ville være innfatning opp din datamaskin som en VNC server. Når du installerer programmet, starte VNC-serveren på PCen.

• Hvis du bruker DSL, er kabel eller FIOS for Internett det svært sannsynlig at du har en dynamisk IP-adresse. Dette betyr at nummeret eller adressen som leder trafikk til endringene datamaskinen regelmessig. For å eliminere dette som et problem, kan du registrere deg for en konto på en dynamisk DNS-leverandøren. Jeg har brukt http://www.dyndns.com/ som har fungert bra for meg. Når du har opprettet kontoen, følg instruksjonene for å sette opp en klient på datamaskinen. I praksis installerer hva du gjør programvare på datamaskinen som jevnlig sender gjeldende IP-adresse til en dynamisk DNS-tjeneste. Du velger en Webadresse med dynamisk DNS-tjenesten (for eksempel "mikeshomecomputer.dyndns.org") slik at du kan bruke det som URL for å komme til PCen, selv når IP-adressen endres.

• Når ovenfor er på plass, kan du nå sette iPhone. Dette er enkelt - bare Last ned VNC Lite fra App Store og følge innstillingene å setup drivkraft DNS-URL.

• Endelig er du klar til å bruke VNC Lite programmet. Bare åpne tilkoblingen. Akkurat som det er du kan navigere på skrivebordet på din iPhone! ha det gøy!

Tips og advarsler

  • Merk at du også kan bruke fremgangsmåten ovenfor til hjemmedatamaskinen fra andre PCer. bare installere VNC klientprogramvare på PCen du bruker, og det kan brukes å forbinde å din hjem VNC Server.