Nnywellness.com

Hvordan sette opp PIP-funksjonen på en TV


PIP står for "bilde i bilde," som skaper et lite vindu i øvre hjørne av skjermen bærer en annen kanal enn den på resten av skjermen. Det lar deg se én kanal mens overvåking en annen - nyttig for å hoppe over reklame, skanning for forskjellige show og se på nyttårsdag bolle spill. PIP funksjoner kalles "Twin" eller "Dobbel visning" funksjoner. Forskjellige TV krever forskjellige oppsett funksjoner, men de grunnleggende trinnene er like på de fleste modeller.

Instruksjoner

• Se baksiden av TVen. Du burde se to relevant rekke kontaktene: en koaksial kontakten merket "I" eller "I fra antenne," som vil være rundt med en melkeaktig hvit plast center og et pinhole i midten, og et sett av tre små, runde RCA plugger fargekodet gule, røde og hvite. Du må både å aktivere PIP.

• Se baksiden av ditt kabelboks eller Videospiller; du trenger et eller annet å operere PIP. Du burde se en rekke knekt ligner på TV: to koaksial kontaktene merket "In" og "Ut" og et sett med tre RCA-kontakter "Out".

• Koble antenne eller kabel tilkobling til den "I" eller "Antenne i" koaksial jack i Videospilleren eller kabel-boksen. Koble en ende av en koaksialkabel til "Ut" eller "Antenne ut" jack i Videospilleren eller kabel-boksen og den andre enden til den "I" eller "I fra antenne"-kontakten på TV.

• Bruk RCA-kabler til å koble "Ut"-kontakter på Videospilleren eller kabel-boksen til RCA "In"-kontaktene på TVEN.

• Hvis du har både en Videospiller og en kabelboks, kan du bruke en koaksialkabel splitter for å forene systemet. Koble kabelinntaket til splitter, Kjør en koaksialkabel fra en side av splitteren til TV og en koaksialkabel fra den andre siden av splitteren til kabelboksen. Begge kablene skal gå i "I" kontakten på sine respektive komponenter. Kjøre en tredje koaksialkabel fra "I" kontakten på Videospilleren til "Ut"-kontakten på kabelboksen. Til slutt kjører RCA-kontakter mellom TV og Videospiller som i trinn 4.

• Slå på alle komponenter og aktivere knappen PIP funksjonen på din TV-fjernkontrollen. TV bør nå kan du bruke funksjonen som normalt.

Tips og advarsler

  • Spesifikk varierer avhengig av hva slags TV du bruker. Se brukerhåndboken for noen videre instruksjoner for å sette opp et PIP-funksjonen. Enkelte nyere TV tillater PIP funksjoner uten å bruke en kabelboks eller en Videospiller. Trykk på PIP eller Twin visning-knappen på fjernkontrollen (som angitt i bruksanvisningen) for å aktivere funksjonen.
  • Slå av TVEN, Videospilleren og kabelboksen før du kobler til noen kabler. Ellers risikerer du av en kort.