Nnywellness.com

Hvor å manuelt oppdatere 2010 Garmin kart


Hvor å manuelt oppdatere 2010 Garmin kart

Dagens GPS-mottakere er ekstremt nøyaktig. GPS står for Global Positioning System og er en satellitt-basert navigasjonssystem. GPS-enheter stole på deg til å holde sine kart oppdatert som bistår i deres nøyaktighet. Ikke alle GPS-enheter synkroniseres trådløst, gjøre det nødvendig å manuelt oppdatere sine kart. Oppdateringer er alltid tilgjengelige fra Garmins nettsted for enheten. Gjeldende Garmin NuMaps abonnenter, samt hvem kjøpt en Garmin-enhet i de siste 30 dagene, kan oppdatere gratis.

Instruksjoner

• Gå til Garmin.com. Klikk på "myGarmin." Logg inn med et brukernavn og passord eller registrere en ny konto.

• Klikk "Registrer" for å registrere enheten. Hvis enheten allerede er registrert, blir det et varsel vises at nye kart er tilgjengelig for denne enheten. Klikk "få nå fortsette.

• Klikk på kategorien "brukerveiledningen" Klikk "Kart nedlastinger" å se listen over tilgjengelige kartoppdateringer. Klikk på PC eller Mac nedlastingskoblingen.

• Klikk "Kjør" for å installere Garmin Communicator plugin kan nettleseren til å kommunisere med enheten koblet via USB til datamaskinen. Etter kommunikatoren Plug-In oppdager GPS-enheten og er klar til å begynne å laste ned oppdateringen, velg "Start nedlasting Manager".

• Installere "Download Manager," eller rull ned og klikk koblingen for å laste ned oppdateringen uten bruk av download manager manuelt. Bruk av Download Manager kan datamaskinen å gjenoppta en avbrutt nedlasting, uten å laste ned hele filen igjen hvis nedlastingsprosessen blir avbrutt.

• Lagre kart oppdateringsfilen, til et sted som vil være lett å finne senere. Klikk "Start" for å starte installasjonen av oppdateringen. Installasjonsprogrammet vil kontrollere sikre at USB-drivere for GPS er tilgjengelige på datamaskinen.

• Koble enheten til datamaskinen via en USB-kabel og klikk "Neste". Slå på GPS. Klikk "Neste". Merk av for å godta vilkårene. Klikk "Neste".

• Klikk "Fullfør" for å avslutte installasjonsprogrammet. Koble GPS fra datamaskinen. Vis kartinfo skjermen på GPS-enheten.