Nnywellness.com

Hvordan du feilsøker en forrett for en Ford F-150


Hvordan du feilsøker en forrett for en Ford F-150

Starteren i Ford F-150 mottar et elektrisk signal fra tenningen og deretter starter motoren. Hvis motoren snur over veldig sakte, eller du bare høre en klikkelyd, må du feilsøke starteren om det eller noen annen del av det elektriske systemet er problemet. Feilsøking starteren kan du identifisere og løse problemet raskt.

Instruksjoner

• Kontroller at kontaktene på batteriet terminal for korrosjon. Rengjør enhver korrosjon av batterikontaktene med en pensel og en blanding av vann og natron. Bruk hansker når du gjør dette fordi batterisyre kan skade huden din.

• Sett et voltmeter eller en batterilader med en Ladeindikator på batteriet. Hvis batteriet leser 12 volt eller mer, går du til trinn 3. Hvis ikke lade batteriet helt til det står 12 volt. Hvis F-150 fortsatt ikke starter, gå videre til neste trinn.

• Koble starter ledningen fra baksiden av starteren. Hvis bilen er drivstoff injiseres, fjerner den største av to ledninger koblet til forrett. Plasser et voltmeter på ledningen og har en annen person slå tenningsnøkkelen. Hvis voltmeter leser 12 volt, sender tenningen strøm til starteren.

• Finn de to store kontakt innleggene på baksiden av releet. Plass en skrutrekker over begge innlegg du oppretter en direkte tilkobling mellom batteri og starter. Dette eliminerer behovet for Igangsettere releet. Starteren skal slå på men ikke skru motoren. Hvis starteren ikke slås på, er starteren defekt. Hvis starteren slår seg på, er starteren ikke problemet. Kontroller at F-150 er i nøytral og parkering pause når du gjør dette trinnet.