Nnywellness.com

Hvordan forstå OHM & telefon Ledningsnett


Hvordan forstå OHM & telefon Ledningsnett

En telefonlinje er laget av to kobber ledninger som kjører fra telefonsentralen til nettverk interface device (NID) ligger like utenfor hjemmet. Fra NID blir ditt ansvar å ledninger i hjemmet ditt, og avslutte kabler med telefon knekt. Telefonselskaper bruker elektrisk strøm til å overføre signaler og makt telefonsett, og elektrisk strøm måles i volt, ampere og ohm.

Instruksjoner

• Betrakte du telefonledningen som går fra nytte pole i din hjem og tenke at elektrisk strøm gjennom den. Bruk analogien av en elv for å visualisere forholdet mellom en telefon ledning og ohm. Tenk deg en elv med flytende vann, og Tenk vannstrømmen blir bremset av steiner og andre hindringer langs elven. I denne analogien, elva er telefon ledningen, vann er elektrisitet og bergene som motstå eller tregere vannstrømmen kan sammenlignes med ohm.

• Tenke analogi igjen, og Tenk bredden av elven. Bredden av elven kan sammenlignes med størrelsen på en telefon ledning. Størrelsen på en standard telefonkabel er måler 22 (AWG) kobbertråd. Kraften av vannet strømmer gjennom elva kan sammenlignes med spenning vurdering av den elektriske strømmen. I USA, er telefonlinjer drevet av 48 volt DC.

• Visualisere i tankene dine vannstrømmen i en elv som har store blokker og stein langs banen, og prøv å forestille seg hvordan steiner og blokker blokkere og tregere vannstrømmen. Motstanden av No.22 AWG wire er 16.46 Ohm per tusen fot på 77 grader F (25 grader C). Motstanden gitt av kobber til strømmen av elektrisitet kan sammenlignes bergarter i analogi. Hastigheten på vannet strømmer gjennom elva kan sammenlignes med ampere eller mengden av elektrisk ladning passerer et punkt per enhetstid.

• Se på apparatets telefon og tenke på mengden av motstand sin krets gjelde mot den elektrisk strømmen som flyter inn i den. Den ohm eller motstand av noen likespenning (DC) enhet koblet til telefonlinjen, er vanligvis angitt av telefon selskapet spesifikasjonene som 200 ohm, selv om det kan variere fra 150 til 1000 ohm i selve programmet.