Nnywellness.com

Hvordan sammenligne iPhone med et BlackBerry Bold


Hvordan sammenligne iPhone med et BlackBerry Bold

I dag, så mange ulike smartphones dukker etter hverandre, hver med større evner og flere funksjoner enn før, kan det være vanskelig å avgjøre hvilke er personlig bedre for deg. Mistet blant alle forskjellige spesifikasjoner, kan du lett glemmer å ta hensyn til hvorvidt disse ekstrafunksjonene ville faktisk bedre bekvemmelighet eller telefonbruk når det gjelder din livsstil. Den beste måten å avgjøre er å lage en liste over spesifikasjonene for enten telefon, finne sine ulikheter og spør deg selv om de tilleggsfunksjoner er veldig bra for deg.

Instruksjoner

• Lag en liste over noen avgjørende faktorer for iPhone og BlackBerry Bold, som den kostnader, design, størrelse og operativsystemet, for å nevne noen.

• Se online for å finne informasjon om hvordan telefonene sammenligne når det gjelder disse faktorene. Når det gjelder noe subjektiv faktorer som design, søke etter brukeranmeldelser å bestemme fordeler og ulemper du ikke kanskje har tenkt på.

• Avgjøre hvilke faktorer er prioriteringer for deg. For eksempel, selv om BlackBerry er større og større enn iPhone, kanskje størrelse ikke øverst på prioriteringslisten for deg. På den annen side, selv om BlackBerry Bold har en taktil QWERTY tastatur, kan du mer komfortabel med det virtuelle tastaturet tilbys av iPhone.

• Det er mange online gadget plass som sammenligner BlackBerry-telefoner til iPhone, inkludert et helt område dedikert til denne oppgaven (se ressurser). Disse gir ofte en liste over vanligvis regnet bestemme faktorer, som du kan sjekke i tilfelle du unnlatt å ta hensyn til en faktor.