Nnywellness.com

Hvordan koble opp kassettspiller med CD-spiller


Hvis du har en CD-spiller og ønsker å koble kassettspiller seg, er det en veldig enkel måte å gjøre dette som involverer auxiliary innganger og utganger i CD og kassettspillere. Når du koble disse to enhetene, kan du nyte musikk fra begge medieformater fra samme høyttalerne. Dette er en flott måte å kombinere elektronikk og dra nytte av en sentral lyd system.

Instruksjoner

• Finne innganger på CD og kassettspillere. Hvis en av spillerne er bærbar, vil deretter standard utgang være hodetelefonutgangen, hvis den har en digital utgang. Hvis en av spillerne har høyttalere tilkoblet, skal inngang og utgang på baksiden av stereo konsollen.

• Koble kassett spilleren til CD-spiller. Høyttaleren er en del av CD-spiller (som en boom box-installasjon), bare koble kassettspiller CD spilleren bruker en hann-til-mann ekstra ledning. Se delen ressurs for et eksempel på dette. Når den er plugget i, er fullført. Hvis du bruker en bærbar kassett spiller med en bærbar CD-spiller (og er henge dem opp til en ekstra høyttaler), går du videre til trinn 3.

• Koble bærbare spillere en høyttaler. Hvis CD-spilleren du koblet til kassett spilleren ikke har høyttalere, må du koble de to enhetene med en høyttaler for oppsettet fungerer. Dette gjør koble et Y-kort til inngang for høyttaler, og deretter koble to 3,5 mm hann-til-mann ekstra ledninger (en fra CD-spilleren og den andre fra kassett spilleren) fra inngang til hver spiller til kvinnelige kortet enden av den Y-ledningen. Nå kobles CD spilleren, kassettspiller og høyttalerne.

Tips og advarsler

  • Når du kobler spillere gjennom standard 3,5 mm inndatakoplinger, går noen lydkvalitet tapt. Den beste kvaliteten er en alt-i-ett-spilleren best.