Nnywellness.com

Når trenger en automatisk overføring byttes?


Når trenger en automatisk overføring byttes?

Automatiske girkassene har mye mystikk rundt dem. Automatisk overføring i bilen er det nest mest kostbare enkeltkomponent erstatte. Lated bekymre kan holde deg fra å måtte erstatte det for fort.

Gli

En av de første sporene som du må erstatte automatgir er at det glir. Dette skjer når motoren omdreininger høyere, men bilen går ikke noen raskere. Bilen kan virke som hjulene ikke er koblet til motoren, som overføring er i nøytral, og så den kan fange plutselig, og kjøre under full kraft.

Harde SKIFT

En hard Skift er ofte ikke et direkte resultat av noe galt med automatgir, men det er ofte et resultat av overføringen prøver å beskytte seg fra ytterligere skade. Overføringer bruker ventiler for å lette det hydrauliske trykket å skifte jevnt og forsiktig. Hvis overføring oppdager en rekke problemer, kan det stoppe lettelser presset på og bruke full press for å redusere forsinket og ytterligere skade til overføring. Harde endringer kan være et tegn på et alvorlig problem, men det er sannsynligvis ikke et tegn på forestående svikt av overføringen.

Flytende tilstand

Girolje er normalt en lys rød farge, og har en petroleum fet lukt. Hvis det er mørk i fargen, eller lukter brent, har overføring alvorlige problemer.

Pan tilstand

Glødende partikler eller tunge slam i bunnen av kjelen overføring er muligens en kvittere av en alvorlig problem. Slam er mislykket clutch materiale metall fragmenter er vanligvis tegn på metalldelen svikt.

Sammendrag

Disse bekymringene indikerer et problem, men den eneste måten å vite hvis automatgir skiftes er å gjøre en detaljert diagnostisering og testing, følgende produsentens prosedyrer. Denne diagnosen kan inkludere fjerning og demontering av overføringen for en komplett inspeksjon.