Nnywellness.com

Slik tester en drivstoff injektoren med en Voltmeter


Slik tester en drivstoff injektoren med en Voltmeter

Drivstoff injektorer betjene med spenning puls. Positiv spenning leveres til injektoren som motoren er i gang. Bilens datamaskin viser bakken signalet og på å raskt puls injektoren. Jo lenger bakken signalet er på, desto mer drivstoff injiseres i motoren. En kort bakken puls vil holde denne hastigheten lav. Bruke et voltmeter for å utføre en injektor spenning strømforsyning test krever assistent og er et viktig sikkerhet skritt for å hindre skade på store motoren.

Instruksjoner

• Fjern drivstoffpumpe sikringen. Dette vil forhindre bilen starter mens en sveiv testen utføres. I tilfelle bilen ikke starter, vil den også forhindre store mengder bensin blir injisert i motoren sylindere. Gassen vil vaske bort oljen som beskytter stemplene og sylinder veggene. Stempelet går opp og ned under testing, vil motoren bli ødelagt.

• Koble injektoren aktuelle og sette positiv voltmeter ledelsen til én av de to kortsporene kommer fra ledningsnett injektor. Trykk andre føre til motoren metall---ikke plast---for en grunn. Ha en assistenten aktivere nøkkelen. Hvis det er ingen spenning, test i andre kontaktsporet. Det bør være batterispenning på en av to, normalt 12.6 volt. Hvis ikke, spenningen levere krets må repareres.

• Teste injektor krets for bakken. Hvis det er spenningen i kontakten, sett bakken voltmeter ledelsen i åpne sporet av kontakten. Ha en assistenten sveiv motoren. Spenning lesing bør variere som bakken signalet er brukt og deretter fjernet som motoren skrur. Hvis det brukes en digital meter, vil en lesning være vanskelig å fastslå som spenningen synker til null, vil tilbake. Dette er fordi meter svaret er for treg. Men et bakken signal finnes og kretsen er normalt. Hvis det ikke er noe bakken signal, ligger problemet med datamaskinen eller relaterte ledninger.

Tips og advarsler

  • En rask test for å se hvis injektoren fungerer er å bruke en mekaniker stetoskop. Ta det til injektoren mens bilen kjører og lytte. En tikkende vil bli hørt.