Nnywellness.com

Hvordan endre en 2003 Toyota dieselfilter


Hvordan endre en 2003 Toyota dieselfilter

Dieselfilter i din Toyota eller noen annen bil vil tette over tid som den kontinuerlig samler smuss og rust partikler. Disse forurensningene generelt passer til drivstoffsystemet under drivstoff Fyll-ups på bensinstasjoner. Som biter av urenheter samler i drivstoffilteret, vil de til slutt begrenser muligheten for nok drivstoff passerer gjennom filteret. Maskinen vil ha problemer med å starte. Det kan stall ved oppstart eller selv backfire under forsøk på å rask akselerasjon. Det er på tide å endre filteret. Med noen verktøy kan du erstatte din 2003 Toyotas dieselfilter akkurat som hjemme. Oppgaven bør ta 45 minutter eller mindre å gjøre. Vi bytter filteret på en 2003 Toyota matrise.

Instruksjoner

• Heve hetten på din matrise og Finn distribusjonssenter makt. PDC monterer på nedre høyre hjørne av motorrommet foran frontlys. Fjern plastdekselet ved det malplassert, deretter snu den over. Identifisere hvilke av reléer midt opererer fuel pump. Trekk relé ut av sentrum med en stafett avtrekker tang. Angi dekselet og videresending til side av arbeidsområdet.

• Start motoren og la den inaktiv før den stalls ut. Prøv å starte motoren fire ganger men vent 8 til 10 sekunder mellom hvert forsøk. Motoren ikke å starte igjen indikerer at du har fullført lettet brenselet press.

• Fjerne negative batterikabelen fra sin post på batteriet med en socket skiftenøkkel. Plasser kabelen fra batteriet og alle andre metall det kan muligens kontakt.

• Finn dieselfilter bak motorrommet. Det monterer på førersiden og ser ut som en mellomstor sølv kapsel. Plass et falset butikk håndkle ned i motorrommet, under drivstoffilteret i drivstofftanken.

• Løsne mutteren holder drivstoff bunnlinjen på plass på filteret, en skiftenøkkel. Fortsett å løsne mutteren for hånd, og deretter dra drivstoff fra filteret. At den lille mengden drivstoff i linjen til avløp på håndkleet.

• Merk topp drivstoff linjens tilkobling. Brenselet linjen holdes på plass av en banjo-bolt og har to metall drivstoff linje skivene. En av skivene monterer mellom brennstoffledningen og drivstoffilteret i drivstofftanken. Andre vaskemaskinen monterer mellom brennstoffledningen og banjo-bolt. Du må erstatte begge gamle skivene med nye skiver akkurat slik du ser dem.

• Fjern den banjo-bolten fra topp brennstoffledningen med en socket skiftenøkkel. Fjern første vaskemaskinen, løfte brennstoffledningen fra filteret og fjerne andre vaskemaskinen. At noe drivstoff i topp brenselet linjen til avløp på håndkleet også.

• Løsne bolten på beholde klemmen holder dieselfilter på plass med din pipenøkkel. Fjern gamle filteret og Plasser din nye dieselfilter inn klemmen. Stram beholde klemmens bolt med din pipenøkkel til LUN bare.

• Installere øverste brennstoffledningen tilbake på filteret like du fjernet det: vaskemaskin, drivstoff linje, vaskemaskin; deretter Installer og stram den banjo-bolten for hånd. Sikre bolten sted med din pipenøkkel. En kvart siste hånd stramt er tilstrekkelig til å sikre tilkoblingen lekke ikke.

• Koble drivstoff bunnlinjen til den nye dieselfilter og stram sine mutter for hånd også. Skru mutteren med din skiftenøkkel til tettsittende og stramme mutteren en ekstra kvart forbi det punktet.

• Fjerne håndkle du plassert under drivstoffilteret i drivstofftanken. Installere drivstoffpumpe stafett på beliggenheten i PDCEN. Stafetten skyver tilbake i posisjon for hånd - du trenger ikke avtrekker tang for å gjøre dette. Sett dekselet tilbake over PDC.

• Koble og sikre batterikabelen tilbake til sin post med din pipenøkkel. Start din Toyota matrise motoren og sjekk dieselfilter for å sikre at det ikke lekker noe drivstoff. Stengt panseret.

Tips og advarsler

  • Motoren kan ta noen forsøk. Dette er fordi skjer innenfor systemet er å bygge opp igjen. Når du får motoren startet, la det til inaktiv i 15-20 minutter før du tar bilen for en stasjon.
  • Ikke røyk under denne reparasjon eller prøv reparasjon nær alt som gnister.