Nnywellness.com

Hvor å Tether en Samsung Omnia


Hvor å Tether en Samsung Omnia

Sykehuslege tethering er prosessen med å bruke en smarttelefon som et modem for en datamaskin. Kalles også Internett-deling, kan denne prosessen hjelpe deg koble til Internett når det finnes ingen andre trådløse tilkoblinger. Med Samsung Omnia, en mobil berøringsskjerm produsert av Samsung transportabel og solgt gjennom Verizon Wireless, Sykehuslege tethering er mulig gjennom gratis programvare fra Verizon Wireless. Denne programvaren, kalt VZAccess Manager, kommer med hvert Samsung Omnia Kjøp men du kanne likeledes dataoverføre den fra Verizon området.

Instruksjoner

• Åpne datamaskinens nettleser og nedlastingsbehandling VZAccess direkte fra Verizon Wireless. (Se ressurs 1)

• Installere VZAccess Manager ved å dobbeltklikke på filen du nettopp lastet ned. Klikk "Kjør" på neste skjermen spørsmål.

• Klikk "Neste" på VZAccess Manager velkommen skjermen. Les og godta lisensavtale for sluttbrukere. Klikk på "Neste". Velg en målfil for programfiler og klikk "Neste". Klikk "Neste" en gang. Klikk "Finish" på siste skjermen for å avslutte installasjonen.

• Klikk Start > alle programmer > Verizon Trådløs. Åpne VZAccess Manager.

• Koble Samsung Omnia til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med mobilen. Klikk "Koble" på skjermbildet VZAccess Manager å begynne Sykehuslege tethering.