Nnywellness.com

Hvordan å omordne programmer på iPhone 3G


4 November 2009 annonserte Apple at dens iPhone programmet teller hadde overskredet 100 000. Det er mange programmer å organisere men forhåpentligvis personlige søker ingen å ha dem alle på sin egen iPhone. Når det gjelder å omorganisere programmene på iPhone, være trygg på at er det en enkel prosedyre, som er ingen overraskelse siden Apple tilstreber lette-av-bruk når det gjelder sine produkter.

Instruksjoner

• Naviger til startsiden av iPhone 3G eller en skjerm med ikoner - som representerer programmer--på den. Over fire ikonene forankret nederst på skjermen, er det en grå prikken (eller prikker) og en hvit prikk. Antall prikker representerer antall skjermer med ikoner og den hvite prikken representerer den gjeldende skjermen.

• Trykk og hold fingeren på skjermen på iPhone 3G over ikonet for programmet du vil ordne. Etter et par sekunder, alle ikonene på skjermen vil begynne å jiggle og ene fingeren berører er "plukket." Flytte den hvor som helst på skjermen for å omorganisere den eller flytte den til kanten av skjermen til skjermen endres til å flytte den til et annet skjermbilde med ikoner.

• Fjerne fingeren fra skjermen for å miste ikonet. Noen av jiggling ikonene vil ha en "X" på øvre venstre hjørne og trykker at "X" gir å slette programmet. Noen av programmene trenger ikke en "X" fordi de er avgjørende for iPhone 3G operasjon, for eksempel "Telefonen", "meldinger" og "Kontakter" ikoner.

• Trykk på "Home"-knappen for å lagre endringene og ikoner vil stoppe jiggling. For å tilbakestille alle standard program ikoner til sin opprinnelige plass, trykk på "Innstillinger"-ikonet og gå til "Generelt," "Reset" og "Reset oppsett av startskjermbilde."

Tips og advarsler

  • Det forutsettes at iPhone 3G ikke er "banalisere" eller "fengsel brutt."