Nnywellness.com

Hvordan få en by-ID for Verizon


City-IDen er et program for opprinner-ID som er forhåndsinstallert på enkelte Verizon-enheter. Programmet tilbyr en by og stat for alle innkommende oppringinger som et fullstendig telefonnummer ikke er tilgjengelig. Når du foretar din første telefon på en ny enhet, er en gratis prøveversjon for byen ID startet. Hvis du liker tjenesten, får du muligheten til å registrere når prøveperioden avsluttes. Hvis du velger ikke å abonnere byen ID umiddelbart, kan du gå tilbake til programmet og Abonner i fremtiden.

Instruksjoner

• Vente 15 dagers gratis prøveversjon av byen ID å utløpe på telefonen din nye Verizon. Når prøvetiden utløper, gir telefonen automatisk deg en melding om at prøveperioden er utløpt, samt muligheten til å enten utvide eller avslutte tjenesten.

• Velge "Ja" for å abonnere på byen ID. Du belastes starter dagen du abonnerer. På tidspunktet for utgivelsen kostnader Verizon $1,99 per måned for byen ID.

• Tilbake til byen ID programmet på telefonen hvis du nektet å registrere deg på slutten av din gratis prøveperiode, men nå ønsker å abonnere. Hvis du har en Get It Now enhet, gå til telefonens mediesenter og velg "Browse og Dataoverføre" Gå til "Få nye programmer," Søk etter byen ID og velg "Last ned" for å få programmet. På en Android-enhet ligger byen ID ikonet på din telefons hjemmeside. Velg den og trykk deretter "Abonnement Status." Velg "Abonner". Hvis du har en BlackBerry, gå til telefonens meny, velge "Byen ID" og gå til "Abonnement Status." Velg "Abonner".