Nnywellness.com

Kan iPhone bryte fra kald temperatur?


Kan iPhone bryte fra kald temperatur?

iPhone kommer ikke billig, og å ta vare på enheten kan være forskjellen mellom trenger en ny smartphone og gjør den til den neste oppgraderingen. Ekstreme situasjoner, inkludert kalde miljøer, kan skade din iPhone eller selv gjøre det ubrukelig. Hold din iPhone i Apples anbefalte temperaturområde for best resultat.

iPhone omsorg

Generelt, er det best ikke å utsette iPhone for ekstreme temperaturer på enten enden av skalaen. Som andre delikate elektronikk, bør iPhone ikke behandles uforsiktig. Det er mulig, for eksempel for kalde temperaturer å oppmuntre dannelsen av kondens, som kan skade interne komponenter og holde enheten fungerer.

Temperaturer

Apple anbefaler bruk av iPhone i temperaturer mellom 32 grader Fahrenheit og 95 grader F. Mens du kanskje kunne holde telefonen varme i en lomme eller vesken mesteparten av tiden i kaldt vær, kan du vurdere å forlate iPhone på et varmt sted når du gå på ski.

Effekter

PC World gjorde et eksperiment for å se hva som ville skje når en iPhone ble utsatt for kalde temperaturer. Når temperatur 23 grader Fahrenheit, vises iPhone 4S en SIM-kortfeil. Når temperaturen nådd 14 grader F, sa telefonen det hadde et tomt batteri og stengt helt. Både skjermen og interne komponenter kan påvirkes av endringen.

Garanti

Apples iPhone garanti kan hjelpe deg fikse enheten hvis den feiler. Dessverre, garantien dekker ikke alle situasjoner. En av situasjoner som det ikke dekker er ekstreme temperaturer. Hvis din iPhone blir for kaldt, er skadet og ikke begynne å jobbe igjen når det har varmet opp, er Apple ikke forpliktet til å reparere den.