Nnywellness.com

Hva er klipping?


Bortsett fra klipping ull fra sau har mange av oss bare en vag forestilling hva ordet klipping betyr. Klipping refererer til aktiviteter som involverer skjæring eller skrape overflaten av et objekt. Der forbrenningsmotorer er bekymret, dette begrepet refererer til forvrengning metalldeler i motorer og maskiner gjennomgå når de skrape og gni under intens varme og trykk. Mekanikk snakker om motordeler klipping og deretter frysing eller låse inn plass, når olje i motoren kjøres tørr. Vingen skjær på et fly vinger refererer til forvrengning av den flyets vinger når de er under enormt press for å fly. Heavy metal må plater som fra flyets vinger og bli endret eller erstattet slik at de kan godt være boltet på plass, eller flyet ville være utrygt å fly.

Identifikasjon

Mekanisk klippe av deler i forbrenningsmotor av en bil eller en gressklipper, refererer til skrape av metalldeler under varme og press til de slites ned eller pause.

Betydning

Olje produsenter bruker millioner av dollar vurdere bruk av polymerer i motoroljer å hindre klippe av motordeler, som er den naturlige konsekvensen av å kjøre en motor. Uten olje som kan være flytende ved høye temperaturer og er i stand til å smøre og beskytte metallflater under ekstreme forhold, kunne en motor bli ødelagt etter running kun få minutter.

Effekter

Mange av oss har hatt opplevelsen av å kjøre en gammel bil som hadde en oljelekkasje. I 1982 eide min mann og jeg slik bil. Hver gang vi fylt tank med gass, måtte vi legge en quart av olje. Min mann prøvde dumping dem bokser av slam i beholderen som er ment å stoppe oljen lekker, men, selvfølgelig, lekkasjen ikke gikk bort. Jeg er sikker du kan gjette hva som skjedde. I en lang tur frøs motoren. Handlingen klipping av metalldeler skraper mot hverandre under intens varme og trykk forårsaket dem til sikring. Kostnaden av motoren fra hverandre stykke for stykke, sliping alle ventiler og sylindere slik at de kan passe sammen jevnt og flytte igjen var mer enn bilen var verdt, spesielt etter at mekanikeren informert oss at selv etter alt at arbeidskraft, han kan ikke garantere at motoren ville fungere. Hvis det var for mye lek mellom sylindere og ermene de passer inn i, vil motoren mangler strøm.

Forebygging

Forbrenningsmotorer er under stress. Metalldeler slites ned under stress normal bruk. Holde en motor - enten i en gressklipper eller en bil - godt smurt vil hjelpe den overleve lenger slik at du kan få gode år fra den.

Fordeler

Selskapet som produserte bilen og din mekaniker vite om motoroljer som er mest egnet for merke og modell av bilen.