Nnywellness.com

Panasonic SA-AK630 instruksjoner


Panasonic SA-AK630 instruksjoner

Panasonic SA-AK630 CD-stereoanlegg er utformet for å spille CDer og tune radiostasjoner mens gir lyd med høy kvalitet. Etter å sette opp systemet, kan du har noen spørsmål om hvordan å utføre noen grunnleggende operasjoner, som spiller en CD-ROM eller lytte til radio. Master noen av de grunnleggende kontrollene, og du skal utføre din egen tester og opererer din SA-AK630 effektivt.

Instruksjoner

• Trykk på "Åpne/Lukk"-knappen (plassert til høyre på skjermen) for å åpne CD-spilleren. Enheten viljestyrke på, hvis det er ikke på allerede, og plateskuffen vil utvide fra øverst i midten på enheten. Sett inn en CD. For å adgang de andre fire skuffene, trykk av skuffen ("1" til "5" på høyre side av skjermen) du ønsker å få tilgang. Knappen nummerert av skuffen som er for tiden utvidet lyser. Plasser CDS spillbare side ned i skuffen, og trykk på "Åpne/Lukk"-knappen igjen for å lukke skuffen.

• Trykk på "Play/Pause"-knappen (plassert på høyre side av store "Volume"-knappen i midten av enheten) for å begynne avspillingen av CDen du ønsker. Hvis du ønsker å høre en annen CD, trykknappen nummererte CD du ønsker å høre. Trykk på knappen "Play/Pause" midlertidig stanse avspillingen av en CD, og når du vil fortsette avspillingen, trykk på knappen igjen. Trykk på "Stopp" knappen (plassert til høyre for knappen "Play/Pause") for å stoppe CD helt.

• Trykk på "Tilbake"-knappen (finnes på venstre side av "Volume"-knappen) en gang for å gå tilbake gjennom biblioteket av sporene på CDen som spilles, eller trykk og hold "Spole tilbake"-knappen for å søke bakover til et bestemt sted i hvilken sang du spiller. Trykk på "Frem" knappen (plassert til høyre for "volumknappen") en gang for å gå videre til neste sang av den aktuelle CDen, eller trykk og hold "Spole"-knappen for å søke gjennom hvilken sang du spiller til et bestemt sted.

• Trykk på "Tuner/Band"-knappen (finnes på venstre side av midten av fjernkontrollen) for å velge bandet du ønsker (AM eller FM). Trykk «Play modus» (fjerde knappen fra toppen til venstre på fjernkontrollen) til å angi at du ønsker å "Manuelt" stille inn radioen. Trykk og hold knappen "Spole tilbake" eller "Frem" i noen sekunder, og slipp den, å søke gjennom alle tilgjengelige kanaler. Mottakeren vil stoppe på den første stasjonen den finner. Hvis du ønsker å søke en annen stasjon, trykker og holder nede "Frem" eller "Spole tilbake" igjen.