Nnywellness.com

WAP triks for mobiler


WAP triks for mobiler

Mer cellphone brukere har tilgang til Internett på mobile enheter, og flere typer nettlesere finnes for mobiltelefoner. Det er "vanlige" lesere, som transportabel versjoner av Internet Explorer, eller "WAP" nettlesere, som er opprettet av leverandøren mobilnettlesere som gir begrenset tilgang til Internett. Det finnes flere triks for å la deg få tilgang til "full" Internett, men. Uansett hva Trikset du vil bruke, må du aktivere Internett på din linje å unngå overdreven datakostnadene.

WAP og GPRS knep

WAP-lesere er ikke fullverdige nettlesere for mobiltelefon. I stedet, dette er leverandør-laget mobilnettlesere som begrenser hvilke sider du kan besøke. For eksempel hvis du bruker T-Mobile sine WAP-leseren, kan du få tilgang til T-Mobile-spesifikke områder å laste ned ringetoner, sjekk minutter eller lignende. En vei rundt dette er å bruke en vanlig mobil, for eksempel Internet Explorer. Disse nettleserne koble deg til "vanlige" Internett og begrenser ikke stedene du kan besøke.

WAP vs Wi-Fi knep

GPRS connectons er gjort gjennom mobilleverandørens nettverk, kan du ønsker å få en raskere Internett og ikke være begrenset til nettsteder opprettet av mobilleverandøren. Mange av dagens mobiltelefoner lar deg koble til hele Internett over du er en Wi-Fi-tilkobling. Du kan for eksempel ha en hjemme- eller tilkobling. istedenfor å forbinde med tregere WAP-tilkoblingen, kan du konfigurere enheten til Wi-Fi-tilkoblingen.

Tredjepartsprogrammer

Avhengig av programmet du bruker, for eksempel en webleser, krever kanskje telefonen direkte TCP eller HTTP forbindelse til Internett. BlackBerry-brukere må for eksempel kanskje konfigurere den direkte TCP eller HTTP-tilkoblingen selv hvis enheten ikke er konfigurert automatisk. Du må angi disse innstillingene i telefonen manuelt. T-Mobile brukere koble til Internett via nettverkets "WAP" tilkobling. "WAP" tilkoblingen for T-Transportabel er "wap.voicestream.com. er"

Unngå "Gratis" Internett triks

Du kan komme over råd til telefonen, hva merkevaren, å bruke Internett gratis. I hovedsak innebærer denne prosessen du skrive leverandørens WAP (Internett)-innstillinger i telefonen uten å aktivere en Internett-tjeneste på kontoen. Internett planer har satt priser. Disse planene kan være rabatter på den normale prisen for bruke tjenesten. Derfor unngå mulige kostnader ved å legge til en internettplan hvis du ønsker.