Nnywellness.com

Hvordan lage nivåer gå av raskere på "Zombie Farm"


I iPhone spillet "Zombie Farm" forsøker spillere å vokse og høste planter og zombier å ta på et lag av rasende bønder. Nivåene er nådd og passerte oppnå poeng, i stedet for å fullføre et nivå i spillet. Ved å påskynde tiden det tar dine planter og zombier å vokse, kan du få poeng raskere og nivå opp på et blunk. Utnytter en tid utnytte i spillet, kan du hoppe gjennom kjedelig modning perioden plantene og nå nye høyder med nei ventetid.

Instruksjoner

• Plante noen avlinger du vil høste før spillet går til en inaktiv periode, og deretter trykke på "Home"-knappen på den mobile enheten - Legg merke til hvor lenge avlinger vil ta for å høste før du avslutter spillet.

• Trykk på "Innstillinger" på hjemme-skjermen, og tapp deretter alternativet "Generelt" i Innstillinger-menyen. Trykk på den generelle menyen "Dato og klokkeslett" alternativet, og deretter velge alternativet "Angi dato og tid".

• Sett iPhone eller iPod klokke til tiden planter vil være klar for innhøsting. For eksempel angi klokken fire timer fremover hvis plantene dine tar fire timer å modne. Starte "Zombie Farm" for å høste planter og forberede for det neste angrepet.