Nnywellness.com

Hvordan lage en Plasma TV skarp


Hvordan lage en Plasma TV skarp

Plasma-TVer har mye å tilby TV entusiaster, film buffs og spillere. Plasma TV rike farger, raske bilder sømløs og enestående, HD-skjerm gjør dem en glede å se, mens deres tynne, elegante design gjør dem et attraktivt tillegg til ethvert hjem. Selv om de fleste plasmas har et flott bilde rett ut av boksen, finnes det noen skritt du kan ta for å oppnå og opprettholde klareste bildet mulig.

Instruksjoner

• Kalibrere din plasma. Dette betyr å justere innstillinger---som farge, lysstyrke og kontrast---for å oppnå den høyeste bildekvaliteten som er mulig med de mest nøyaktige farger vises. Måten TV er kalibrert avhenger i stor grad miljø som det er i og tid på dagen som brukes oftest. Du kan enten gjøre dette selv, kjøpe en HDTV kalibrering DVD eller leie en profesjonell tekniker for å gjøre det for deg. Har din TV profesjonelle kalibrert er det beste alternativet; Imidlertid kan det koste deg opp til $400.

• Ikke la et statisk bilde på skjermen i lengre tid. Plasmaskjermer er mottakelige for midlertidige bildelagring eller permanent bildeinnbrenning, fenomener som resulterer i en "løse" kopi av statiske bildet igjen på skjermen i flere timer, dager eller den gjenværende levetiden på TV.

• Bruke anti innbrenning funksjonene som fulgte med TVen. De fleste av disse funksjonene er automatisk og bare krever at du aktiverer dem i Innstillinger-menyen.

• Kjør "hvit vaske" anti innbrenning funksjon som er inkludert i de fleste plasma innstillingene når nødvendig. Denne funksjonen sender en hvit linje over skjermen til alder piksler på en enhetlig måte for å korrigere bildelagring og inkonsekvens i lysstyrke.

• Støv din plasma ofte. Ellers vises regnbue-farget prikker på skjermen.

Tips og advarsler

  • Ikke trykk på skjermen som dette kan skade piksler og forårsake en ujevn fargetone.