Nnywellness.com

Hvordan erstatte en HTC skygge høyttaler


Hvis høyttaleren på skyggen din HTC går ut, kan du fortsatt kunne bruke telefonen, men du vil være glipp av mange viktige funksjoner som telefonens høyttalertelefonen og muligheten til å spille musikk. I motsetning til noen enhetskomponenter, som anklager havnen, er HTC skyggen høyttaler modulbasert, betyr at hvis du kan ta apparatet fra hverandre, kan du erstatte komponenten. Skyggen høyttaler ligger på undersiden av baksiden bolig, så du ikke trenger å gjøre mye demontering for å erstatte delen.

Instruksjoner

• Snu HTC skyggen og Fjern batteridekslet ved å skyve det ned mot bunnen av enheten. Trekk ut batteriet og fjerne SIM-kortet som er på sporet på siden av enheten.

• Fjerne en liten Phillips skruen ligger i batteriet hulrom, like til høyre for fire små metall batterikontaktene.

• Sett inn en snuse pinne mellom rygg og front hus langs hver side av enheten. Kjør stokken mot toppen av enheten og deretter gå tilbake ned. Når huset er løs, trekke opp å fjerne det fra resten av telefonen, deretter snu den over og lagt ned i tabellen.

• Sett inn snuse pinne under høyttaler, som ligger i en liten pause på undersiden av baksiden boliger. Løft opp for å fjerne høyttaler. Høyttaler holdes med lim, så det kan ta litt styrke å lirke den. Før du helt fjerne den, ta note av hvilken side av høyttaleren ligger to metall utstikkerne på, som du må sette inn en erstatning høyttaler med utstikkerne på samme side.

• Plasser erstatning høyttaleren i små fordypningen og trykk ned for å sikre det er jevnt med toppen av sporet. Kontroller at to utstikkerne er på samme side som de var på den opprinnelige speaker. Det vil være nok igjen limet i fordypningen å holde høyttaleren på plass, så du trenger ikke gjelder lenger.

• Erstatt baksiden boliger og skru den på plass. Returner batteriet, SD-kortet og batteriet dekke.

Tips og advarsler

  • Når du åpner enheten på denne måten du både annullere garantien og risikere å skade telefonen.